EL MISTERI S CAS DEL XIQUET MAXI

Páginas: 3 (504 palabras) Publicado: 20 de mayo de 2015
EL MISTERIÒS CAS DEL XIQUET MAXI

Hi havia una vegada un xiquet anomenat Maxi que s'anava a mudar a la seua nova casa de camp amb la família. Però aquesta casa tenia alguna cosa peculiar. Estavaencantada pel fantasma de l'antiga propietària de la casa i que va ser assassinada per una disputa per la venda de les seues terres.
Maxi i la seua família van arribar a la casa i van desempaquetar. Maxies va demanar l'habitació mitjana, ja que la gran era per als seus pares i, amb molta coincidència, era l'habitació de la dona assassinada.
Va arribar la nit, Maxi estava dormint al seu llit amb laseua gosseta Lluna quan va escoltar sorolls estranys entre el passadís i l'habitació dels seus pares. Maxi va sortir molt lentament i es va adonar que els sorolls sortien de l'habitació dels seus paresi, de sobte, es va sentir un gran crit. El nen va entrar a l'habitació dels seus pares i es va trobar amb una cosa que no oblidaria mai.
Els seus pares eren morts. La mare estava penjada pel coll iel pare, mort al llit per un cop de destral al cap. Maxi estava en estat de xoc i va sortir corrent pel bosc. Va córrer tant, que va arribar a un petit poblat d'uns 10 habitants i va demanar ajuda.
Percasualitat, hi havia un excorsista anomenat Pere que deia que podia alliberar la casa del fantasma, però per 1.000 euros. Maxi no tenia aquest dineral, per tant, li va explicar a Pere el que elshavia passat als seus pares i que necessitava ajuda urgent. A Pedro li donava tanta pena que el va ajudar.

Maxi i Pedro van arribar a la casa encantada, van pujar les escales i van ser fins a l'habitacióde la dona assassinada.
Començava la cerimònia de l’exorcisme.
Pedro va posar una cadira just al centre de l'habitació i va recitar d'un llibre un vers en un idioma estrany que només entenien elsfantasmes i que li deia que si estava a l'habitació, que se'ls apareguessin asseguda a la cadira.
El fantasma se'ls va aparèixer i Pedro va començar a parlar amb ella. Però va resultar que el fantasma...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La Casa Misteriosa
  • El misterioso caso de rudolf hess
  • Trece casos misteriosos
  • Trece casos misteriosos
  • Prueba Los Trece Casos Misteriosos
  • trece casos misteriosos
  • Prueba De 13 Casos Misteriosos
  • 13 casos misteriosos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS