El Nen De La Jungla

Páginas: 2 (426 palabras) Publicado: 23 de enero de 2013
Victor de Aveyron
Identificació del cas:
Nom: El qui va ser el seu tutor el va bateja com a Victor.
Circumstàncies de troballa: El primer cop e van trobar tres caçadors, i el van deixar amb unaviuda perquè el trobés, però a les poques hores es va escapar. Quan el van trobar estava totalment un, molt brut, sofria espasmes, caminava balancejant-se i es mostrava hostil amb tothom. Quan noadoptava una actitud hostil es mostrava indiferent a tot.
Trets típics de nen salvatge: Més enllà dels trets físics (cabells molt llargs, pell morena, ungles llargues, etc) la principal característicad’aquest infants es la repulsió a la societat. O millor dit, a la societat humana, ja que els humans vivim en societat. Es un fet i això no es pot escollir. El problema aquí es que estem apartant a aquestnens de la que al la seva manera de veure es la seva societat, es segurament una reacció molt semblant a la que passaria amb un adult si féssim el procediment a l’inversa. Es pot retreure que<<ja, però a un adult>> , però es que aquest nens son ja en molts aspectes adults, ja que entenem com a infància el període d’aprenentatge, y si aquest no fos molt ràpid en aquests casos, lasupervivència no seria possible.
Adaptació: Un il·lustre metge de la època el va catalogar com a un “Deficient mental incurable”, però un jove doctor molt interessat en el cas va decidir intentar educar e“inserir-lo” en la societat. Va fracassar estrepitosament, ni tan sols va aconseguir ensenyar-li a parlar. Va abandonar el projecte, ja que a més, l’ interès sexual despertat durant els inicis del seurepte van fer encara més difícil que adoptés un actitud “racional”. Això es déu a que necessitem viure en societat, una societat que ha de tenir una estructura en la que ens hem de sentir còmode, i enVictor havia crescut, i per tant es sentia còmode en la societat selvàtica.

Conclusions: Aquest es un dels pocs casos que veiem que realment no acaba bé, ni am el noi fent una vida normal ni...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Jungl
  • La jungla
  • la jungla
  • Jungla
  • Junglas
  • la jungla
  • La jungla
  • Jungla

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS