El Nen Salvatge

Páginas: 2 (471 palabras) Publicado: 27 de octubre de 2011
QÜESTIONARI SOBRE “EL PETIT SALVATGE”
En deu o quinze línies resumeix breument l’argument de la pel·lícula.
Un dia d'estiu una dona pasejava pel bosc, quan de sobte va veure un noi despullatd'uns 12 anys, que actuava com si fós un animal. El van anar a buscar, i sel van endur a paris. El noi semblava que hagués estat aïllat de la civilització durant tota la seva vida, ja que no sabiaparlar, i tot li semblava extrany.
Al principi, el van tancar a un internat de sord-muts, perquè no reaccionava devant de cap fet. Quan ja el donaven per perdut, un professor que es deia Itard el vaacollir, amb la esperança de que arrivés a educar-se com un noi ''normal''. El professor li va posar Victor, i la seva mestressa de casa el va cuidar en la seva estada, fins i tot li van agafar afecte.El noi va progressar molt, i semblava que arribaria a relacionar objectes amb paraules i tot. Això li va portar molts mals de cap al doctor. Al final de la pelicula el noi s'escapa de casa delprofessor buscant l'indret d'on el van treure, i al final va decidir que casa seva era la casa del professor.
Quin creus que és el tema central? Argumenta la teva elecció
El tema central és lasocialització d'un noi que en el seu origen no tenia gens ni mica de cultura, i acaba adaptan-se a la civilització en gran part.

Esmenta altres temes secundaris que hi apareixen.
La vida queadopta el professor Itard per a acollir a aquest noi tan especial, i totes les emocions que pateix el noi al recordar la seva ''vida anterior''.
Explica les conseqüències de la manca de socialitzacióen Victor.
El victor no ha sigut educat en cap sentit, i com que l'aprenetatge es fa quan ets petit perquè s'assoleixen continguts amb més facilitat, i quan arriba a la societat, li costa molt mésabsorbir tal quantitat d'imformació.
Esmenta en quines escenes s’al·ludeix al “mite del bon salvatge ” de Rousseau.
Podem veure quan en Víctor es troba al bosc és innocent, no coneix res de la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El Nen Salvatge : Víctor S’averion (1797)
  • El nen salvatge
  • El nen salvatge
  • La Salvatge
  • Nenas
  • Nena
  • LA NENA
  • nenas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS