El nen salvatge

Páginas: 2 (456 palabras) Publicado: 19 de enero de 2014
QÜESTIONARI SOBRE LA PEL·LÍCULA “ EL NEN SALVATGE”

1-
El professor encarregat de la institució de nens sord-muts diu que el petit salvatge és un idiota sense cura, ja que segons ell va néixeranormal de naixement i per aquest motiu va ser abandonat en el bosc. D’altra banda, el pedagog opina que el nen no és idiota sinó que degut a que va viure en soledat i aïllat de la societat tota la sevainfància al bosc es va adaptar en aquell entorn quan encara era molt petit i la seva intel·ligència encara no estava formada i per tant va desenvolupar els seus sentits de manera diferent, a com hofaria un nen normal, per adaptar-se correctament i va oblidar tot el que havia après fins a aquell moment perquè no el necessitava per sobreviure. Per tant, el nen té la se va pròpia forma de pensar ide veure i interactuar amb el medi.

2-
Podem dir que Víctor adquireix el llenguatge quan es troba a la institució de sord-muts, ja que segons el pedagog el nen allà ja començava a demanar líquidper a beure colpejant una gerra, el qual és pot considerar una senyal. A mida que avança la pel·lícula, les activitats que li proposa el pedagog són un estímul per a la seva intel·ligència i el Victoraconsegueix identificar objectes a partir d’icones i fins i tot arriba a entendre alguns símbols però mai aconsegueix parlar.
Encara que el nen no parli, no significa que no tingui llenguatge, ja queper a ell certs senyals, icones i símbols tenen sentit però si és veritat que degut a l’aïllament que va patir de petit i que el no va permetre socialitzar-se, ningú li va ensenyar a parlar i com queja que té de deu a dotze anys molt difícilment podrà parlar perquè el límit per poder adquirir aquesta habilitat són els set anys que és quan un nen normal l’adquireix.

3-
Jo considero queaquesta pel·lícula és bastant interessant, ja que ens mostra perfectament les diferents etapes intel·lectuals segons Piaget a partir d’un cas en que es va tractar d’humanitzar un subjecte salvatge que va...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El Nen Salvatge : Víctor S’averion (1797)
  • El Nen Salvatge
  • El nen salvatge
  • La Salvatge
  • Nenas
  • Nena
  • LA NENA
  • nenas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS