El neoclasicismo

Páginas: 4 (831 palabras) Publicado: 6 de diciembre de 2013
Tema: NEOCLACISSIME

Objectius del treball: Què s'entén en general, en la història de l'art per "Neoclassicisme"? Conèixer Neoclassicisme segle XX.

Guió amb els punts a tractar:·Neoclassicisme musical
·Autors neoclàssics: -Stravinski
-Hindemith-Shostakovitxh
·Metal neoclàssic

Comentaris sobre l'enfocament,punts polèmics si n'hi ha, metodologia.

Bibliografia a utilitzar.















NEOCLACISSIME
Neoclacissime ve de dues paraules del llatí (neo que significa nou i classicus quesignifica clàssic), aquest terme s’ha utilitzat molt en l’estudi de l’ història per definir diferents etapes artístiques, com l’arquitectura, escultura, pintura, literatura i la música.
Cal donar-liimportància a aquest terme perquè encara que es digui neoclassicisme a una etapa de la pintura o la música no vol dir que es trobin en un mateix període, ja que en la pintura s’anomena neoclassicisme aun moviment aparegut en Roma en la dècada de 1760 i en la música s’anomena neoclassicisme a un moviment aparegut en el segle XIX-XX.
Encara que el moviment neoclàssic aparegui en un art i tempsdiferent, el terme serveix per definir el mateix: Un retorn a lo clàssic.
Nosaltres ens centrarem en definir amb profunditat aquest terme dins de l’art de la música.NEOCLASSICISME MUSICAL

El neoclassicisme va ser una corrent de la música contemporània que va aparèixer al segle XIX-XX, que es va manifestar especialment en el període entre guerres, en les dècadesdel 1920 i 1940. Una de les característiques més destacades és el retorn als grups instrumentals a petits (grups de cambres) en comptes d’una gran orquestra, també la tornada a una forma de estils...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • neoclasicismo
  • neoclasicismo
  • Neoclasicismo
  • Neoclasicismo
  • neoclasicismo
  • Neoclasicismo
  • El Neoclasicismo
  • Neoclasicismo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS