El niño con el pijama de rayas

Páginas: 2 (485 palabras) Publicado: 26 de mayo de 2014


EL NIÑO CON EL PIJAMA DE RAYAS
ELSA (MARE)

1. Com reacciona davant del canvi de casa?
-Ella estava d’acord amb el canvi de casa, perquè suportava les decisions delseu marit. Tot i estar d’acord estava preocupada perquè el camp de concentració d’Auschwitz estava massa a proa de casa seva, i que els seus fills es donessin compte del que passava de veritat. Quan elseu fill va descobrir el camp, ella intenta dissuadir-lo de que continuï investigant, perquè volia allunyar als seus fills de tot ho relacionat amb el genocidi jueu.

2. En quin sentit canvia elseu comportament a la casa amb el pas del temps?
-Ella es va preocupant quan el seu fill descobreix el camp de concentració i es pensa que es una granja, però no li vol dir la veritat i intenta que elnen pari de investigar. Poc a poc es va donant compte del que passa realment, a investigar i descobrir com eren maltractades les persones que estaven tancades allà i llavors es quan comença a perdrela tendresa, confiança i respecte cap al seu marit. Quan arriba aquell moment ella es planta i es posa en contra del que està passant. Intenta fer veure al seu marit el grau de maldat que tenen lescoses que està fent, de les quals ell és responsable.





3. Com tracta als jueus, en aquest cas al Pavel? Cita l’escena.
-Pavel és el cuiner, que en veritat era metge però per ser jueu el vandestituir del seu treball i el van posar de cuiner a la família del Bruno.
-Hi ha una escena on el Bruno es cau del columpi i es fa mal a la cama, llavors el Pavel, com és metge el cura. Quanacaba de curar-lo ve la mare i se’ls queda mirant espantada, en aquest moment en Pavel s’enva i el Bruno li explica a ella lo que ha pasta però la mare es queda preocupada.

4. Com va ser la sevareacció al donar-se’n compte del canvi d’actitud de la seva filla?
L’Elsa, es dona compte del canvi de la seva filla perquè té un odi molt gran cap als jueus, a ella no li agrada aquesta actitud però no...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El niño a pijama a rayas
  • El Niño Con El Pijama De Rayas
  • El niño con el pijama de rayas
  • Resumen De El Niño Con El Pijama De Rayas
  • el niño con el pijama de rayas
  • el niño con el pijama de rayas
  • EL NINO EN LA PIJAMAS DE RAYAS
  • Niño pijamas rayas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS