El Niño Salvae

Páginas: 2 (418 palabras) Publicado: 19 de abril de 2011
EL NIÑO SALVAJE

b) Respon per escrit:

1. Explica com veus la relació entre sensació, percepció i desenvolupament?

En Víctor es un nen que sempre ha viscut aïllat de la societat, i el estàaïllat te unes sensacions i unes percepcions molt diferents a la gent que es troba amb societat.
El Víctor a l’arriba a aquell poble on hi havia tanta gent va rebre un gran xoc, a causa de rebre moltessensacions i estímuls, aquests no els va percebre ja que no hi trobava un significa.
A causa de lo esmentat anteriorment el desenvolupament que tenia en Víctor no era d’adequat, però a mida que livagin ensenyant mes coses a en Víctor ell anirà desenvolupant mes els seus estímuls.

2. Quin paper juga l’entorn en aquest procés de desenvolupament?

A l’entorn en el qual posen en Víctor per quees desenvolupi no es gaire el correcte, ja que segurament si haguessin posat en Víctor en un lloc on es poques relacionar amb més gent i també amb d’altres nens de la seva edat el seu desenvolupamentseria molt mes ràpid ja que com es veu a la pel·lícula quant en Víctor va a casa dels amics del seu adoptiu es relaciona amb el nen i l’home d’aquella casa i per ell aquell carretó es per que elportin a fer voltes. Per els nens un mètode d’aprendre es imitant a la gent que tens el teu costat.

3. Creus que les capacitats de la persona tenen alguna cosa a veure amb el seu desenvolupament?Justifica la teva resposta.

Jo crec que aquesta resposta no pot ser n’hi que si n’hi que no ja que es depenent del punt que tu to miris.
Aquest nen no s’ha pogut desenvolupar a causa del medi el qualha viscut, però probablement si que tindria la capacitat per a fer-ho. Mica en mica com es veu en la pel·lícula cada cop va aprenent més coses sobre el que li ensenyen per tant te la mateixa capacitatque un nen de la seva edat el que passa es que com que està a un medi diferent el seu desenvolupant també serà diferent. Es a dir aquest nen te un desenvolupament lent però no es per que no tingui...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • que fue niña o niño
  • El Niño Y La Niña
  • El niño y la niña
  • El niño y la niña
  • El niño
  • Los niños
  • Los niños
  • El niño

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS