El Niño Salvaje

Páginas: 2 (492 palabras) Publicado: 6 de febrero de 2013
El pequeño salvaje

Consideres que en Víctor utilitza la funció simbòlica?
Si ja que ell ja si li diuen la paraula clau té en ment una clau. En cara que penso que no l’utilitza del tot, perquèells sap les lletres però no sap escriure així que el concepte: C.L.A.U no el té del tot assolit

Creus que ha superat el període crític?
No del tot ja que el cervell d’una persona va creixentràpidament. I els primers anys de vida son essencials i el nen quan el van trobar tenia un vuit o nou anys. Ell el que estava acostumat era a sobreviure per poder seguir en davant.

Consideres apropiat elprocés d’aprenentatge del professor?
Si ja que li va explicant poc a poc, primer aprèn a comunicar-se a traves dels signes dels sords muts, va associant el signe amb l’objecte; i poc a poc associal’objecte amb la paraula i té en ment la idea abstracte.
Encara que moltes vegades l’afeixuga, ja que vol que aprengui tot el que no ha après en tots aquest anys en un període de curt termini, i com a nenque és en Victor també vol divertir-se no estar quasi les vint-i-quatre hores aprenent.

Fes una reflexió sobre els diferents mecanismes d’intervenció en el desenvolupament del llenguatge, enrelació del que has observat d’en Víctor. Quins diferents mecanismes creus que estan afectats?
Alguns van considerar que era incapaç de ser educat, en comptes de sospitar la insuficiència dels seusmètodes.
Primer van pensar que era sord, ja que no reaccionava quan havia algun soroll, però desprès ja va començar a sentir, és a dir sord no era el que tenia falta d’atenció no estava acostumbrataquells sorolls i el sentit de l’oïda el tenia atrofiat.
Amb la parla com tenia un tall en el coll que suposen que se’l van fer els seus progenitors li costa articular les paraules, és a dir que entre eltall al coll i que mai a escoltat a ningú parlat i no sap ni com és fa no sap.
Anem veient que al principi el nen no mostrava les seves emocions o sentiments, perquè tampoc sabia com fer-lo i en...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El niño salvaje
  • La Niña Salvaje
  • La Niña Salvaje
  • El Niño Salvaje
  • El niño salvaje
  • El Niño Salvaje
  • EL NIÑO SALVAJE
  • el niño salvaje

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS