El noi del pijama de ratlles

Páginas: 2 (353 palabras) Publicado: 15 de diciembre de 2010
L’ús i l’abús d’Internet
Internet és una tecnologia que va néixer l’1 de gener de 1983. Fins ara que molta gent sense Internet no pot viure. Internet és una eina molt eficaç amb ella potsbuscar tot el que et passi pel cap en aquell moment i segur que et surt qualsevol cosa relacionada amb això.
Hi ha dos tipus de persones:
* Els que utilitzen Internet per buscar coses quenecessiten en aquell moment però sense estar moltes hores.
* Els que abusen d’Internet que estan enganxats hores i hores sense parar i no es cansen.
L’ús d’Internet es bo perquè si tu volsmirar algun diari o buscar alguna cosa que has sentit, actors, notícies... El que vulguis però tens que anar en compte perquè a vegades hi ha coses que són mentida, o que canviïn una mica les cosesde com en realitat són, però hi ha gent que abusa d’Internet que té una vida social amb la seva família a casa, i aquesta persona està enganxada a Internet menys quan sopen i llavors tornenràpid perquè ara amb les noves xarxes socials d’Internet estàs parlant amb altre gent per el MSN o Facebook... i això fa que et distanciïs de la família i no parlis tant amb elles, en aquest sentités un problema si no tens control, perquè la família es preocupa amb la relació entre ells i la persona que està totalment enganxada a Internet, com també persones que es passen hores jugant ajocs d’Internet o jocs socials que enganxen i llavors i passes hores.
La meva opinió es que no trobo bé abusar tant d’Internet perquè acabes no tenint relació social fora d’Internet, el meu casestic entre l’ús i l’abús, jo abuso una mica d’Internet sempre em diuen que estic masses hores però tampoc n’estic tantes solament em connecto per parlar amb amics que no estan aquí a Terrassa ique no els veig, però si que xafardejo el Facebook.
Si em treiessin d’Internet la veritat es que jo no se que faria crec que m’avorriria la veritat.

Berta Etxaburu Fdez.
4t ESO b...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El Noi Del Pijama De Ratlles
  • El noi del pijama de ratlles
  • El Noi Del Pijama A Ratlles. Resum.
  • El noi del pijame de ratlles
  • El noi del pijama de ratlles
  • El noi del pijama de ratlles
  • EL NOI DEL PIJAMA DE RATLLES
  • El nen amb el pijama de ratlles

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS