El Nombre De La Rosa

Páginas: 4 (799 palabras) Publicado: 3 de octubre de 2012
Per què creus que hem vist la pel·lícula? Enumera i justifica els possibles punts de connexió de la pel·lícula amb els continguts de l' assignatura.
Per entendre millor l' Edat Mitjana i lainfluència de l' Església en aquella època., ja que L' Església posseïa el poder cultural i intel·lectual. Així, els intents de trobar respostes racionals a certs interrogants, era considerat pecat icosa de bruixots, per la qual cosa s'havia creat, 'La Santa Inquisició', que era un organisme que es dedicava al sanejament de la cultura, evitant que certs títols literaris foren llegits (com en elcas de la pel·lícula) i que els responsables d'estes coses, foren castigats a la mort per mitjà de la foguera, açò també va ser denominat, 'caça de bruixes', ja que l'acusació oficial cap esta gentera de bruixeria.
Relacionat amb l'assignatura, es pot establir una connexió entre els temes utilitzats en les obres, és a dir, els temes religiosos i l'intent, per exemple, de Ramon Llull pera convertir als infidels i dictar unes pautes que ha de seguir un bon cristià.

Què és allò que més t'ha agradat de la pel·lícula i què te n'ha semblat més interessant en relació alscontinguts de la unitat? Raona la teua resposta.
La investigació que realitza Guillem de Baskerville, perquè és molt interessant com trau les conclusions i busca les pistes i no es deixainfluenciar pels altres que pensen que és un acte del dimoni perquè els assassinats que s'estan duent a terme pareixen formar part d'un passatge de l'apocalipsi
El més interessant relacionat ambl'assignatura és la importància de l'Església en l'època perquè tènia molt poder i podien controlar la població, i la gent no era controlada per la força, sinó per la intel·ligència. Ja que només tenienaccés a la cultura els que pertanyien a l'Església.

Quina és la relació de l'Església medieval amb el saber, el poder i el poble?
Quant al saber, l'església tenia tot el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El nombre de la rosa
  • Nombre de la rosa
  • En nombre de la rosa
  • En nombre de la rosa
  • En nombre de la rosa
  • El nombre de la rosa
  • El nombre de la rosa
  • El Nombre De La Rosa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS