El origen de la ciència segon CARL SAGAN

Páginas: 2 (307 palabras) Publicado: 18 de febrero de 2015
El origen de la ciència segon CARL SAGAN


Al vídeo, Carl Sagan ens parla de com a Grècia un grup de persones va començar a donar una explicació molt més racional alssuccessos de la vida, perquè ja no creien que les malalties fossin cosa dels Déus o Dimonis, sinó que tot estava creat d'àtoms i les persones havien evolucionat.Aquestes explicacions feien que el món tingués un cert ordre, el que indicava que el món es podia conèixer d'alguna manera. El van anomenar "cosmos". Així va començar una batallaentre la ciència, el misticisme, la natura i els Déus.
El fet que aquest pensament es desenvolupés a les illes de Grècia i no en altres llocs era a causa que aquestes noestaven marcades per cap tipus d'idees fixes com altres llocs. Per tant, en les petites illes gregues era possible investigar noves idees.
D'aquesta manera es proposavenpreguntes que portaven a unes altres, com, per exemple, la dels Déus, ja que havia Déus que en algunes cultures ocupaven territoris que ja estaven designats a un altreDéu, de manera que, o un no existia i era tan només una invenció, o cap dels dos era real. Aquest pensament va portar a molts a la conclusió que, potser, els fets naturals noestaven regits per cap tipus de Déu, sinó que tenia una altra explicació natural.
Tales, el primer científic jònic, pensava, igual que molts altres, que el món alprincipi era només aigua, però a diferència dels altres ell no va pensar que un Déu ser el que va col·locar la terra, sinó que la terra es va anar creant per em va donar d'unsprocessos naturals.
Miletos va ser el primer a comprovar quin era el temps d'un any i quant duraven les estacions, ja que va realitzar un invent per poder comprovar-ho.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La Ciencia Según Carl Sagan
  • CIENCIA Y ESPERANZA DE CARL SAGAN
  • Resumen sobre el origen del universo carl sagan
  • origen y evolucion carl sagan
  • Carl sagan
  • Carl Sagan
  • carl sagan
  • CARL SAGAN

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS