el origen dels esports

Páginas: 2 (487 palabras) Publicado: 21 de junio de 2013
Origen dels esports:

El bàdminton que va ser inventat a la Índia i que en els primers anys era una simple forma de diversió. El primer club de bàdminton va ser format a Bath, Anglaterra, el1873. El joc es va implantar als Estats Units en 1890 i també va ser introduït al Canadà.

El ping pong Malgrat la seva enorme popularitat a Àsia, el tennis taula va néixer a Anglaterra a finals delsegle XIX.


El tennis actual té els seus orígens en un esport francès del segle XIV anomenat jeu de paume, El tennis modern es va originar al Regne Unit a finals del segle XIX. Després de laseva creació el tennis es va fer popular entre les classes altes dels països angloparlants, estenent-se per tot el món al segle XX. 


Tècnica del colpeig

El bàdminton  El joc consisteix acolpejar un volant amb una raqueta per fer-lo passar per damunt de la xarxa de manera que l'adversari no el pugui tornar.

El ping pong  Consisteix a colpejar la pilota amb una pala per fer-la passarper damunt de la xarxa, fent que boti en el camp contrari i de manera que l'adversari no la pugui tornar.

El tennis que consistent a colpejar la pilota amb una raqueta per fer-la passar per damunt dela xarxa de manera que l'adversari no la pugui tornar.



Puntuació

El bàdminton  En cada set, els jugadors puntuen sempre que guanyin el punt (ral·li) que estaven disputant. El partit constade 3 sets, i se l'adjudica el jugador que aconsegueixi vèncer en dos d'ells, sense necessitat de disputar-se el tercer si ja s'han aconseguit els dos primers. l principi de cada punt, el jugador queserveix i el que rep han de situar-se en diagonals oposades de la zona de servei.


El ping pong 
Un jugador guanyarà un punt:
si el seu oponent no fa un servei correcte.
si la pilota passa persobre el seu camp o més enllà de la seva línia de fons sense haver tocat el seu camp, després d'haver estat colpejada pel seu oponent.
si el seu oponent obstrueix la pilota (toca la pilota abans...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • L Origen Violent Dels Continents
  • esports
  • Esports
  • Esports col·lectius
  • Ensayo ESPORTS
  • Esports de lluita
  • Esports Paralímpics
  • Esports discapacitats

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS