El paco

Páginas: 48 (11985 palabras) Publicado: 5 de junio de 2013
CREACIÓ DEL MÓN


Segons la religió cristiana, el primer llibre de l'Antic testament de la bíblia (El Gènesi, que significa "principi") ens explica l'origen de l'univers i de tots els éssers que hi habiten. Explica que en un principi hi havia el caos (similitud amb la teoria grega) i hi vagava Déu. Aquest crec el Món del no-res en 6 dies. El primer va separar la llum de les tenebres i així vacrear el dia i la nit al món. El segon dia va separar les aigües de la terra i així va crear els mars, els rius i totes les aigües que la componen. En el tercer dia va crear el que seria el sòl, la terra seca on habitem i els va introduir tot tipus de vegetació. El quart dia va crear els astres, el Sol, la Lluna i les estrelles. El cinquè dia va crear als primers éssers vius, les aus i els peixosi animals aquàtics i l'últim dia va crear a tots els éssers terrestres i l'home a la seva imatge i semblança. Primer va crear l'home, Adam i al veure-ho només va creure que necessitava una companya i de la costella d'Adam va crear a la dona, Eva.
Com podem veure, la creació de l'univers segons el Cristianisme no s'assembla als mites grecs en què al principi hi havia un Caos i d'ell va néixerGea, personatge femení que designaria a la terra, que engendraria de les seves entranyes als éssers de la terra.
CREACIÓ DEL MÓN


Segons la religió cristiana, el primer llibre de l'Antic testament de la bíblia (El Gènesi, que significa "principi") ens explica l'origen de l'univers i de tots els éssers que hi habiten. Explica que en un principi hi havia el caos (similitud amb la teoria grega) ihi vagava Déu. Aquest crec el Món del no-res en 6 dies. El primer va separar la llum de les tenebres i així va crear el dia i la nit al món. El segon dia va separar les aigües de la terra i així va crear els mars, els rius i totes les aigües que la componen. En el tercer dia va crear el que seria el sòl, la terra seca on habitem i els va introduir tot tipus de vegetació. El quart dia va crear elsastres, el Sol, la Lluna i les estrelles. El cinquè dia va crear als primers éssers vius, les aus i els peixos i animals aquàtics i l'últim dia va crear a tots els éssers terrestres i l'home a la seva imatge i semblança. Primer va crear l'home, Adam i al veure-ho només va creure que necessitava una companya i de la costella d'Adam va crear a la dona, Eva.
Com podem veure, la creació de l'universsegons el Cristianisme no s'assembla als mites grecs en què al principi hi havia un Caos i d'ell va néixer Gea, personatge femení que designaria a la terra, que engendraria de les seves entranyes als éssers de la terra.
CREACIÓ DEL MÓN


Segons la religió cristiana, el primer llibre de l'Antic testament de la bíblia (El Gènesi, que significa "principi") ens explica l'origen de l'univers i detots els éssers que hi habiten. Explica que en un principi hi havia el caos (similitud amb la teoria grega) i hi vagava Déu. Aquest crec el Món del no-res en 6 dies. El primer va separar la llum de les tenebres i així va crear el dia i la nit al món. El segon dia va separar les aigües de la terra i així va crear els mars, els rius i totes les aigües que la componen. En el tercer dia va crear elque seria el sòl, la terra seca on habitem i els va introduir tot tipus de vegetació. El quart dia va crear els astres, el Sol, la Lluna i les estrelles. El cinquè dia va crear als primers éssers vius, les aus i els peixos i animals aquàtics i l'últim dia va crear a tots els éssers terrestres i l'home a la seva imatge i semblança. Primer va crear l'home, Adam i al veure-ho només va creure quenecessitava una companya i de la costella d'Adam va crear a la dona, Eva.
Com podem veure, la creació de l'univers segons el Cristianisme no s'assembla als mites grecs en què al principi hi havia un Caos i d'ell va néixer Gea, personatge femení que designaria a la terra, que engendraria de les seves entranyes als éssers de la terra.
CREACIÓ DEL MÓN


Segons la religió cristiana, el primer llibre...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • paco
  • Paco
  • Paco
  • Paco
  • Paco
  • Paco
  • paco
  • Paco

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS