El Palau De La Música Catalana

Páginas: 3 (542 palabras) Publicado: 1 de noviembre de 2015
El Palau de la Música Catalana, obra del arquitecte Domènech i Monanter, és un dels edificis més emblemàtics de la ciutat i esdevé un dels atractius turístics més recomanats de Barcelona.



Aquestedifici històric, icona del Modernisme, ofereix una experiència tan màgica que els visitants s'enamoren a l'instant. Una visita imprescindible en la llista de les 10 millors coses a veure aBarcelona.

Visites Guiades al Palau
La visita s'inicia a la Sala d'Assaig de l'Orfeó Català, on es troba la primera pedra de l'edifici el 1905 i on encara avui, i des de fa més de 100 anys, el cor de l'OrfeóCatalà assaja regularment. Asseguts en aquest espai íntim, coneixereu el perquè de la seva importància amb un recorregut audiovisual.
La visita continua per l'escala noble adornada amb flors, senyeresi una barana única: construïda combinant amb saviesa materials de tot tipus com ferro o vidre i creant un món de detalls que sorprenen una vegada i una altra els visitants i espectadors.
Acontinuació visitareu la Sala Lluís Millet, des d'on s'entreveu la gran balconada exterior amb columnes que simbolitzen flors de tota mena, en un homenatge a la natura.
Finalment entrareu a la Sala de Concerts,on una explosió de colors, de formes i llum us donarà la benvinguda a aquest grandiós recital d'art decoratiu que dia rere dia sorprèn i inspira visitants i artistes. També pujareu al segon pis, atocar de la gran lluerna, gota d'aigua i de mel, font de llum i d'inspiració. I per acabar, l'orgue del Palau, que presideix la sala, us acompanyarà en un petit viatje musical.



La missió de laFundació Orfeó Català-Palau de la Música és promoure la música, amb una especial atenció al cant coral, el coneixement i la difusió del patrimoni cultural i col·laborar en la consolidació de la cohesiósocial.
Des del mes de gener de 2012, la Fundació OC-PMC concentra la gestió i les activitats del Palau de la Música Catalana i dels seus cors, que fins ara estaven en mans de tres entitats diferents:...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El palau de la música catalana. història
  • Palau de la Música
  • Palau De la Música
  • PALAU DE LA M SICA CATALANA
  • Palacio de la música catalana
  • Palau música catalana
  • Comentari d'obra "La Pedrera" i "El Palau de la Música"
  • ART PALAU DE LA MUSICA

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS