El partamento

Páginas: 6 (1283 palabras) Publicado: 14 de mayo de 2013
ESCOLA UNIVERSITÀRIA POLITÈCNICA DE MATARÓ (EUPMt)
GRAU EN MITJANS AUDIOVISUALS (GMA)


El Apartamento (1960)


Acte: Inici

Seqüència 1: Comença amb el Baxter a la oficina explicant el perquè no pot anat sempre que vol a casa seva. S’explica de manera gràfica, és a dir, mostrant el que pasa al seu apartament. A la nit, truquen al Baxter i li demanen l’apartament i ell ha de marxar aun parc sol, en el qual es refreda. Al Seqüència acaba amb el canvi de dia.
Seqüència 2: En Baxter te una conversa amb amb l’ascensorista. Arriba a la seva a taula i te un seguit de trucades amb un ritme dinàmic amb els seus caps per a modificar els dies que tenen establerts i clavar els horaris entre ells. Acaba la seqüència que el fan anar a veure al seu cap perquè vol parlar amb ell.Seqüència 3: En Baxter arriba al despatx del seu cap i aquest li demana la clau del seu apartament i si ho fa, li diu que pujarà de categoria dins l’empresa. La Seqüència acaba quan surt del despatx.





Acte: Nus
Seqüència 4: En Baxter convida a l’ascensorista al teatre i aquesta accepta. Continua que es veu una cita de l’ascensorista amb el cap del Baxter. Aquests van a l’apartament del Baxter.Seqüència 5: El Baxter ha sigut ascendit i te el seu propi despatx. El seu cap li demana una copia de la clau i li diu un dia que li reservi l’apartament.
Seqüència 6: Hi ha una festa a la planta. El Baxter va a buscar l’ascensorista i entren al seu despatx, on li ensenya un barret. Veu el mirall d’ella i descobreix que ella es la noia amb la que esta el seu cap.
Seqüència 7: El Baxter esta aun bar bevent. Es veu una noia que intenta atraure la seva atenció. Tenen una conversa i li diu que no pot anar a casa seva. Seguidament, apareix el apartament amb el seu cap i l’ascensorista i tenen una escena dramàtica. Quan se’n va, la noia es queda sola i va al bany on descobreix un pot que fica Baxter.
Seqüència 8: El Baxter i la noia del bar van a l’apartament. El Baxter es troba al’ascensorista al seu llit, la qual ha pres moltes pastilles per dormir i no es pot despertar. Crida al seu veí el metge i aquest la reanima. Acaba la Seqüència amb la noia dormint al llit i el Baxter al costat a una cadira.
Seqüència 9: La casera del Baxter li crida l’atenció de la nit de ahir. El Baxter truca al seu cap i li diu que te la noia a l’apartament i que te una carta. La noia es despertaperò es troba molt marejada. El Baxter demana menjar a la seva veïna i aquesta li porta a l’apartament. Es fiquen a jugar a les cartes.
Seqüència 10: Durant el joc, la noia li explica la seva vida sentimental, des de el seu primer peto fins ara amb el seu cap. Vol enviar-li una carta a la dona del seu cap però el Baxter no li deixa. Al final la noia res torna a dormir.
Seqüència 11: Un dels capsdel Baxter arriba per fer servir el seu apartament, ja que tenia reservat, però el Baxter el fa fora, però el cap descobreix que la noia es l’ascensorista. Quan torna a l’habitació, obra la finestra per a que entri aire però li diu que es important per ella així q no faci cap tonteria. Ell li diu q es molt important per ella i ella diu que no sap perquè no es pot enamorar de un noi com ell. Acabaafaitant-se.







Acte: Desenllaç

Seqüència 12: El cap fa fora de l’empresa a la seva secretaria. El Baxter li diu que te 100 dòlars per a ell. Llavors li passa la trucada a la noia i parlen aquesta i el cap. Seguidament, la secretaria truca a la dona del cap i queda amb ella.
Seqüència 13: Baxter arriba a casa seva i entra ràpidament perquè la casera li diu que fa olot a gas.L’ascensorista nomes havia obert el gas per calentar l’aigua però no l’havia engegat. Seguidament, li explica els seus dots culinàries i altres coses de la seva vida.
Seqüència 14: Comença a un home buscant la noia a l’empresa. Aquest puja a l’oficina del cap i li pregunta on esta la seva cunyada, i els caps li conten, ja que no els ha ajudat desde fa temps.
Seqüència 15: Baxter esta cuinant...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • De partamento de amazonas
  • catorce de partamentos de el salvador
  • Implementacion Del De Partamento De Mantenimiento Industrial
  • DE TERMINACIÓN DE AFLATOXINAS EN MAÍ Z IMPORTADO PARA E LABORAR CONCENTRADO DE CERDOS MANUFACTURADO POR...

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS