El PENE

Páginas: 2 (429 palabras) Publicado: 11 de noviembre de 2013
Hola,bon dia som Rubén i Alex. Anem a parlar cartomàgia i d'alguns dels magcs més relevants com Dynamo y Juan Tamariz.
En primer lloc, la màgia te molts tipus; per exemple: El ilusionisme,escapisme, mentalisme, etc. Però anem a centrarnos en la cartomàgia.
-Màgia són les arts, coneixements i pràctiques amb què es pretén produir resultats contraris a les lleis naturals conegudes valent-se decerts actes o paraules, o bé amb la intervenció d'éssers fantàstics. La màgia està considerada un art ocult que pretén produir efectes a partir d'elements sobrenaturals o de la natura. Hi ha unavariant anomenada il·lusionisme, que es fonamenta en l'ús explícit de trucs i sovint en un llenguatge teatral.
1. Cartomàgia
-La cartomagia és la branca de la màgia de prop l'element central de la qualsón les cartes de la baralla. És una de les branques de la màgia més desenrotllades i esteses i sobre la qual existix més literatura produïda. El joc bàsic és el de prendre una carta, perdre-la en labaralla i ser endevinada posteriorment pel mag. Però hui en dia hi ha milers d'efectes i jocs diferents d'alt nivell com ara prediccions, transposicions, desaparicions, ordenacions, jugades de pòquer (ode qualsevol altre joc) , lectura de pensament, coincidències, transformacions tot això amb cartes de diversos tipus i grandàries i l'objectiu últim del qual és provocar la sorpresa del públic.
2.Dynamo (Steven Frayne)
Aquest mag va nàixer a Bradford, West Yorkshire, en el 17 de decembre de 1982. La seua afició per la màgia comença quan ell tenia 10 anys, inspirat pel seu iaio ja que en elcol·legi es ficaven amb el per ser baix i fluix.
3. Juan Tamariz.
Juan Tamariz-Martel Negrón (Écija, Sevilla, 18 d'octubre de 1942) és un il·lusionista andalús especialitzat en cartomàgia i en màgia deproximitat. Com a mag especialitzat en cartes és respectat pel món de l'il·lusionisme com una autoritat en l'art de la desviació de l'atenció en els jocs de mans.
Ha presentat diferents...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Penes y Penes
  • Mi pene
  • Pene
  • Penas
  • El Pene
  • pene
  • penes
  • mis penas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS