El perque de tot plegat

Páginas: 4 (1000 palabras) Publicado: 7 de abril de 2014
L'honestedat Una infermera ha aconseguit una cita amb el nòvio de la seva millor amiga per a gitar-se amb ell, però al final, per questions de la sort, decideix tractar de fer-ho amb el nou metge.L'amor La submissió i el menyspreu amb el que una dona tractava al seu amant, un futbolista, era el motiu per què ell estava tan enamorat, ja que quan ella canvia deixa de sentir el mateix que abans.Vida matrimonial Després de vuit anys de matrimoni, una parella es dóna compte de que s'han distanciat, han perdut la confiança i ja no es coneixen tan bé com abans.
La submissió Una dona busca unhome que li mani, que la utilitze, per què en el fons sap que el vertader submís serà ell, ja que no podria prescindir d'ella.
El cicle menstrual El no confessar els vertaders sentiments i deixarpassar diverses oportunitats fan que es forme un embolic amorós que agafa a moltes persones.
La inòpia Un antic company de treball que cada 2 anys es veu amb una amiga es va donant compre del desperdicide la seva vida (la d'ella), i la seva degradació després d'una vida monogàmica.
La fe Dos enamorats tenen una acalorada discussió per què la xica no creo que ell l'estime, el que, amb el títol delconte, vol dir que en qüestió d'amor s'ha de tindre fe l'un amb l'altre.
Pigmalió Un home, amant d'una adolescent de qui s'enamora i qui es converteix en el seu mestre en el llit, la tira de casa perla por de que ella li estiga eganyant amb un altre.
La immolació En un viatge a Florència, un home té por de pujar a la famosa torre amb la seva dona per si s'enfona, però al final accepta pujar-hi,sense donar-se compte de que ha sigut una prova d'amor.
L'enteniment El creença d'una dona que pensa que tots els homes es guien per la luxúria quan ella mateixa ho fa molt a sovint.
El determiniUna parella es dòna compte de que la perfecció porta a l'avorriment, i per això, decideixen acavar amb la relació.
L'admiració Una dona que fa la seva vida amb un novel·lista que deixa de ser-ho per...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Perque de tot plegat
  • El Perquè De Tot Plegat
  • El perque de tot plegat
  • Resum El perquè de tot plegat
  • El perquè de tot plegat
  • El Perque Del Tot Plegat
  • el sentit de tot plegat
  • el per que de tot plegat

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS