EL PR NCEP DE LA BOIRA

Páginas: 3 (529 palabras) Publicado: 31 de agosto de 2015
EL PRÍNCEP DE LA BOIRA
Escriptor: Carlos Ruíz Zafón
Editorial: Planeta / 2008

El tema d'aquest llibre El príncep de la Boira és d'intriga, misteri i aventura.
RESUM
En Max té 13 anys, quan amb laseva família es traslladen a la costa. A l’arribar-hi descobreixen que aquella casa està envoltada de misteri ja que no se sap ven bé com el fill del matrimoni que hi vivia es va ofegar en aquellesaigües. Com que no ho veu clar en Max comença a investigar amb en Roland (un nou amic) i la seva germana gran Alícia. Sospiten que alguna cosa està a punt de passar i té a veure amb el vaixell enfonsatd’aquelles costes i també amb el faroner del poble, l’avi d’en Roland, que els amaga alguna cosa. Entremig en Max descobreix que en Roland i l’Alícia s’agraden. Després de passar molts fets misteriososl’avi els explica que hi ha un home malvat i poderós que et concedeix qualsevol desig a canvi del que ell vulgui, si no compleixes el tracte, et mata. També els diu que el fill del matrimoni que es vaofegar és en Roland i que està en greu perill perquè el seu pare va prometre el seu primer fill a canvi que es pogués casar amb la noia que li agradava, però no el va donar i el príncep de la boira (lideien així perquè sempre apareixia envoltat de boira), va matar el pare i la mare va donar el nen al faroner, que eren molt amics per poder salvar-lo.
El príncep va morir en el naufragi del vaixell,però com que és un mag, mica en mica, ha anat recuperant-se per poder emportar-se en Roland. I després d’uns quants fets que evidencien la tornada del príncep, els tres nens s’hi enfronten fins aperillar de mort i al cap d’unes hores d’una ferotge lluita en Roland es sacrifica i s’entrega al príncep de la boira. Així s’acaba, tot i que els dos germans no oblidaran mai aquell estiu i sempreportaran en Roland al cor.

CRÍTICA PERSONAL
Aquest llibre m'ha agradat molt. Tot i que durant els primers capítols els successos són molt lents. Quan apareix el personatge de Caín tot això canvia....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El príncep de la boira
  • El Príncep De La Boira
  • Estadidad pr
  • PR
  • Pr
  • pr
  • Pr
  • Nit i boira

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS