El precio de la verdad trabajo completo

Páginas: 3 (731 palabras) Publicado: 2 de enero de 2015
EL PRECIO DE LA VERDAD
Aquesta és una història real
1) Quin tipus de publicació es presenta. Quin és el seu tarannà.
Es una revista d’Estats Units, té un cert prestigi i surt a la venta un cop almes. Tenen una ideologia de centre-esquerres. Els articles expressen normalment temes de política i de cultura en general.
2) Quants periodistes hi intervenen?
En total hi intervenenaproximadament uns 10 periodistes. Ara aniré analitzant-los; el personatge principal, el grup de periodistes que estan amb el protagonista a la revista (dos nois i dos noies), l’antic director i el més nou iels tres periodistes de Forvest (revista, especialitzada amb la tecnologia) que investiguen el sospitós article de Stephen Glass.
3) Escolta bé el monòleg transcrit:
4) Dóna la teva opinió sobre elfragment anterior. Quines idees ressaltaries per bé o per mal i per què.
Per bones: Si ets una mica humil i modest pots destacar entre els periodistes i els lectors. Tens que saber per qui escrius isaber el que tens que redactar. Vas adquirint experiència de manera que la gent vol llegir els teus articles.
Per dolentes: El periodisme esta ple de fantasmes i de gent que es creuen més del que son,es un treball molt dur, amb molta pressió i ens sacrifiquen per treure el article a temps.
5) Fixa’t i anota quina càrrecs i grups de treball van apareixent i, sobretot, quines responsabilitats hand’assumir i per què.
Tot comença quan un periodista després de estar varies hores treballant acaba el seu article, més tard s’envia a correcció (es revisa moltes vegades), al acabar de corregir lesfaltes s’envia a direcció i de allà cap el director general; al acabar aquest procés es torna ha repetir.
6) Rastreja al llarg de tota la pel·lícula allò que és considerat legal o il· legal dinsl’ètica periodística. Exposa la teva opinió sobre les conseqüències que es poden generar quan es passen certs límits.
L’ètica del protagonista Stephen Glass es molt imaginativa, jo crec que massa. En el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El Precio De La Verdad
  • El precio de la verdad
  • El Precio De La Verdad
  • película, EL PRECIO DE LA VERDAD
  • El Precio De La Verdad (Resumen)
  • Ensayo pelicula El precio de la verdad
  • El precio de la verdad Critica
  • ensayo argumentativo: el precio de la verdad

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS