El Proceso De Convertirse En Persona

Páginas: 3 (701 palabras) Publicado: 7 de enero de 2013
EL PROCESO DE CONVERTIRSE EN PERSONA
Carl R. Rogers

Sílvia Gurri Yagüez
Societat Salut i Benestar
08/01/2013
Professor: Alipio Sanchez

ÍNDEX

1) Resum del llibre
2) Comentaripersonal i crític
3) Resum del treball

1. RESUM DEL LLIBRE
SEGONA PART: COM PUC SERVIR D’AJUDA?
Capítol 2: Algunes hipòtesis sobre la possibilitat de facilitar el desenvolupament personal:
Per al’autor estar davant d’una persona la qual té un conflicte i espera de la seva ajuda suposa per a ell un gran desafiament, al llarg d’aquesta segona part veurem com es desenvolupa en la seva tasca, elque pensa i com fer-ho.
El primer que fa es plantejar-se diferents hipòtesis, al principi pensava que com podia ajudar a aquella persona, mentre que ara la pregunta és com puc proporciona unarelació que la persona pugui utilitzar per al seu propi creixement personal.
Explica que com a terapeuta ha de donar-li a una persona els fonaments perquè pas a pas pugui canviar, així doncs, l’autorexplica que va començar a experimentar un tipus especial de relació, una relació d’ajuda que permeti a la persona descobrir dins de si mateixa el que necessita per créixer.
Es tracta d’una relacióautentica, on el terapeuta a de ser conscient dels seus propis sentiments i capaç d’expressar amb paraules i comportaments els sentiments personals. Al ser autèntics, ajudem a l’altre a ser-ho també ambell mateix i a descobrir el que té a dins seu. Parlem d’una relació d’acceptació, apreciació i empatia cap aquell ésser humà que tinc al davant, es llavors que serà mes possible que la personautilitzi la relació per a créixer.
El pacient ha de veure que el comprenem i que tenim una empatia continua davant de cada sentiment i comunicació que faci.
Un cop el terapeuta accepta els sentiments ipensaments que al pacient li semblen horribles i els veu tal i com ell els veu, es quan el pacient es podrà veure alliberat per poder explotar tots els racons de les seves pors i experiències...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • proceso de convertirse en persona
  • Proceso de convertirse en persona
  • el proceso de convertirse en persona
  • “El Proceso Para Convertirse En Persona”
  • El Proceso De Convertirse En Persona
  • EL PROCESO DE CONVERTIRSE EN PERSONA
  • proceso de convertiste persona
  • El proceso de convertirse en persona tendencia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS