El Professor

Páginas: 4 (895 palabras) Publicado: 7 de enero de 2013
Ressenya:



El Professor

Frank McCourt







Mónica Martínez Guardiola


Referència bibliogràfica de l’obra:


L’Autor del llibre es Frank McCourt, el títol El professor,editorial bromera i l’any de publicació 2005




Frank McCourt va néixer a Nova York en 1934, novel·lista i professor irlandès nord-americà. Després d'abandonar l'escola als 13 anys, Frank vaocupar petits oficis. Als 19 anys va decidir tornar als Estats Units, on va ocupar diversos treballs per a sobreviure, fins que va començar a assistir a classes nocturnes de llengua i literatura anglesaen la Universitat de Nova York. Després es va establir com professor en la Mckee High School i en la Stuyvesant High School, a Nova York. Després d'una llarga carrera professional de més de 30 anys,actualment es troba retirat.
Després de la seva jubilació, va començar una segona vida, com escriptor. Uns dels seus llibres, El professor, narra els desafiaments als quals va haver d'enfrontar-se sentun jove i inexpert professor d'institut a Nova York.





























Resum:

‘Els professors de llengua diuen que si pots ensenya gramàtica en un institutde formació professional, pots ensenyar a qualsevol lloc. Les meves classes escoltaven. Participaven. No sabien que jo estava ensenyant gramàtica. Potser es pensaven que tan sols ens inventàvemhistories de Joan a Sing Sing, però quan sortien de l’aula em miraven d’una manera diferent. Si ensenyar pogués ser així cada dia, potser m’hi quedaria fins als vuitanta anys’.




En aquesta obratitulada el professor relata l'experiència docent real del professor Frank McCourt en els col·legis de Nova York, es pot apreciar com va obtenint al llarg de la seva carrera una major experiència.Aquest professor tracta de guanyar-se durant tota la novel·la el respecte dels adolescents, i intentar impartir classes i disciplina, tasca difícil, ja que són joves que no volen estudiar, o...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • professor
  • Professor
  • professora
  • Professor
  • El professor
  • Professora
  • professor
  • Professor

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS