El Protocol De Kioto (Català)

Páginas: 2 (276 palabras) Publicado: 26 de mayo de 2012
Què és el protocol de Kioto?
És un acord internacional en el qual els països signants es va comprometre a reduir com a mínim, les emissions de gasos d'efectehivernacle, en un 5% des del 2008 fins ara el 2012 respecte el 1990. L'objectiu principal és reduir el canvi climàtic provocat per aquests gasos emesos per l'activitathumana. Els països integrants d'aquest protocol pretenen ser els més industrialitzats i avançats i per tant més contaminants.
Situa'l temporalment i explica quins sónels països que el van signar.
L'11 de Desembre del 1997 els principals països industrialitzats van acordar a la ciutat de Kioto, Japó, reduir l’emissió de gasosd'efecte hivernacle en un 5% entre el 2008 i el 2012 respecte els nivells del 1990. L'acord, però no va entrar en rigor fins el 16 de Febrer del 2005 . Han signat totsels països menys Afganistan, Andorra, Brunei, Chat, Iraq, Palestinian Authority, Sahrawi Arab Democratic Republic, San Marino, São Tomé and Príncipe, Somalia,Republic of China (Taiwan), Tajikistan, Timor-Leste, Turkey, Vatican City, Zimbabwe, Estats Units no ha signat ni té intenció de fer-ho.
Fes un resum sobre els acordsaconseguits en relació amb el canvi climàtic.
La gran majoria de països han aconseguit els propòsits, si més no reduir les emissions, però Espanya per exemple no hafet altre cosa sinó augmentar-les. Podríem dir que el protocol s'ha complert mínimament, però tot i així els esforços continuen sent escassos per no dir gairebéinexistents, perquè es veu que en el món que vivim és molt més important el màxim benefici monetari que no pas el terra que trepitgem.


Eloi Canal Esquena
1r Batx B
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • PROTOCOLO DE KIOTO
  • Protocolo De Kioto
  • Protocolo de Kioto
  • Protocolo de kioto
  • Protocolo Kioto
  • Protocolo de kioto
  • kioto protocolo
  • PROTOCOLO DE KIOTO

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS