EL RACISME AL MÓN ACTUAL (TEXT 1)

Páginas: 2 (303 palabras) Publicado: 26 de abril de 2013
La lluita per la igualtat sense color
Eren les 8 de la vesprada , ja s'havia fet de nit i no podia creure que aquest dia havia arribat , seria un dia que maioblidaríem i menys encara tots aquells que sempre havíem somiat amb aquest succés ,es tractava d'un somni que fa que dia a dia hi hagi mes esperança al nostre mon.Recordi que estava molt nerviosa i que el cor m' anava tan a presa que sentia com si volguera eixir del meu cos. Tot un país i el mon sencer tenien els ulls posats enels resultats d'unes eleccions que podien acabar amb el prejuís racial i fer realitat el que para molts de nosaltres no era mes que una utopia.
Fa uns anysMartin Luther King i moltes altres persones creien i lluitaren per veure com les barreres racials caient i en estos moments estava a punt de veure's el resultat de laconstància d'aquestes persones , les quals desitjaven amb tot cor fer d'aquest mon un lloc ple de amor i esperança, per primera vegada un home de color estava a puntd'arribar a la presidència d'un dels països mes importants del mon, Estats Units. Tots nosaltres érem conscients del moment històric que estaven vivint , el qual anavaa marcar un abans i un després en la lluita per la igualtat racial i començaren a creure que a la fi començarien a trencar-se les diferencies entre les diferentscultures.
Barack Obama eixí elegit president dels EE.UU. el 4 de novembre de 2008. A casa començarem a creure que això podia ser el principi d'una nova forma deconviure sense tindre en compte el color de la pell , l'origen de les persones sinó valorant les capacitats de les persones per damunt de qualsevol diferencia.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Text 2 Perros Gat Y Monos En Egipcios 1
  • Racismo Actual
  • Mon Actual
  • TEXTOS ACTUALES
  • Ensayo de el racismo en el mexico actual
  • Contexto Actual Del Racismo En Guatemala:
  • RACISMO EEUU ACTUALIDAD
  • Geopolitica del mon actual

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS