El rata

Páginas: 7 (1563 palabras) Publicado: 19 de octubre de 2013
Hola em dic Karim i os presentae el meu treball de recerca que tracta sobre l’holocaust durant la Segona Guerra Mundial.
Diapositiva 0 Titol
Diapositiva 1
Que va ser l’holocaust?
L'holocaust va ser la persecució i l'assassinat sistemàtic burocràticament organitzat de aproxiamdamente sis milions de jueus pel govern nazi i els seus col · laboradors durant la segona guerra mundial. "Holocaust"és una paraula d'origen girega, que significa
"sacrifici per foc". Els nazis quan van pendre el poder creien que els alemanys eren una raça superior, i que els jueus considerats inferiors no mereixen viure.

-També durant l’holocaust els nazis també perseguien als gitanos, els discapacitats, alguns eslaus, polonesos, homosexuals I alters grups tambñe van ser perseguits per raronspolitiques o religioses.
-No s’ha registrat en la historia un crim tan atroç ni tan fredament calculat com l'holocaust
Le persones eren tractades com animals en els camps de concentració, sotmesos a una espantosa degradació moral i física, homes dones, nens jeus van ser tractats salvatgament torturats.

Diapositiva 2
Causas de l’holocaust
1.L’ascens dels nazis al poder
L'ascens dels nazis és laprincipal causa de l'Holocaust. Els nazis van aprofitar el mal estat d'Alemanya, en el moment per tal de prendre el control del país. Després de la Primera Guerra Mundial, l'orgull alemany va resultar ferit pel Tractat de Versalles, el qual, entre altres coses, va obligar a Alemanya a acceptar la culpa per l'inici de la Primera Guerra Mundial. El Tractat de Versalles també va obligar a Alemanya apagar enormes sumes de diners als aliats.
Els nazis es va comprometre a fer d'Alemanya un gran país. Això va ajudar als nazis prenen el control del govern d'Alemanya, com tothom volia un canvi en el govern que ajudi a reconstruir el seu país.

2.L’antisemitisme comú
L'Holocaust, òbviament, no es podria dur a terme sense almenys algun tipus de suport públic, per tant la propaganda va esdeveniruna part important, Goebbels, que era el ministre de propaganda de Hitler, va esdevenir una figura ben coneguda a Alemanya. Goebbels va treballar dur per convèncer a la gent de la superioritat de la raça ària. Li va dir a la gent que els Jueus van ser la raó per la qual l'economia estava en ruïnes.
Una vegada que la propaganda va ser difosa a Alemanya, l'antisemitisme es va convertir encomú.. Hitler va crear guetos jueus, van incendiar comerços jueus i va distribuir el llibre Els protocols dels savis de Sió que eren la publicació antisemita mes famosa i ampliament distribuida de l’epoca contemporánea on es deia que els jueus volien tindre un domini mundial.

3.La no intervenció d’altres països.
Un dels altres problemas que van conduir a la ejecucció de Jueus va ser que elsaltres paísos no estaba tractant de detindre el que estaba pasant. Alguns dels països mes poderosos del món fins i tot van signar tractats dient que mai farien la guerra contra Alemanya.







Diapositiva 4
Que es un camp de concentració?
Es refereix a un camp en el qual es confina a la gent usualment sota condiciones dures i sense respecte a les normes sobre l’arrest o l’empresonament.Els camps de concentració van ser construïts per retenir als jueus on estaven sotmesos a unes condiciones de vida molt dures, les persones deportades hi morien de fam i de fred, o bé victimes del tifus, de la tuberculosi, o com a consequencia dels cops que rebien dels vigilants, que tenien dret de decidir sobre la vida o la mort dels presoners.
. Els jueus eren empresonats i poc despréscarregats en vagons de tren com si fossin bestiar en direcció a Auschwitz.
- Un cop en aquests camps se'ls separava segons sexe i edat i se'ls treia qualsevol tipus de pertinença, ja que allà dins no la necessitarien, posteriorment se'ls obligava a despullar-se ia rapar els cabells per després prendre una "dutxa" el que no sabien era que d'aquesta dutxa no anaven a tornar a sortir.

Així eren els...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ratas
  • Rata
  • Rata
  • ratas
  • RATAS
  • ratas
  • Que es el rat
  • El rato

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS