El Reinado Del Mal

Páginas: 5 (1074 palabras) Publicado: 28 de febrero de 2013
EL REINADO DEL MAL
Per començar només volia dir que ha estat una pel•lícula que m’ha fascinat molt ja que la majoria de coses les quals e pogut observar en aquesta pel•lícula no les coneixia o bé no me les esperava d’aquesta manera.
Bé doncs, aquesta pel•lícula mostra clarament la figura de Hitler durant tot el seu regant i el seu camí cap a aquest. Crec que des de petit la figura del seu pare,el qual estava casat amb la seva cosina que també era la seva mare, el va afectar molt, no en el que va fer sinó en la seva manera de ser. Hitler quan és tancat a la presó, desprès d’haver-se autoproclamat culpable de greu traïció, descriu al seu pare com un socialista funcionari orgullós i el fet que el seu pare fos així i el maltractés va afectar en el seu caràcter. Quan Hitler entra a lestropes de l’exèrcit Alemany, és un fanàtic podríem dir-ne de la guerra, ja que de bon començament ja hi ha un atemptat en el qual ell queda viu juntament amb uns 600 homes i és proclamat caporal. Hitler durant tot el període en que passa a la guerra està defensant sempre als seus superiors, als seus ideals alemanys, però quan està a França i estan només a 50 kilòmetres de la capital, els seussuperiors decideixen retirar-se de la guerra fet que provoca una forta ira que el marcarà durant la resta de la pel•lícula i és per això que quan és condemnat a pagar una suma de diners i a passar 5 anys a la presó ( tot i que als 9 mesos se li és concedit la llibertat condicional ), durant el judici se li pregunta a Hitler si ell és un ciutadà alemany i respon que no, seguit d’una contesta la qual m’hasobtat i alhora m’ha emocionat que és la següent: Hitler diu que si a una persona se li és robada una cosa i més tard aquest l’intenta recuperar, és considerat lladre? I seguidament fa la comparació amb el que ell vol que és: que quan els seus superiors es van retirar de la guerra li varen treure al poble alemany la nació, la seva il•lusió, i és això el que Hitler vol recuperar, és per això queHitler va intentar un cop d’Estat el qual va fracassar.
L’ideal de Hitler és arribar a ser el Fhürer cosa que més endavant aconseguirà. Per això sempre està defensant la nació alemanya la voluntat de tornar a reviure i Hitler amb els discursos que havia fet molt abans en un soterrani de una cerveseria havia començat a aconseguir que la gent estigués a favor seu i a mesura que anava avançant en lapolítica, anava guanyant suport. Tot i que va passar un temps a la ombra en el qual el partit nacionalsocialista havia perdut poder, el poble no havia deixat de creure en Hitler.
Un cop Hitler va tornar a aconseguir fer-se amb el poder del partit va anar fent diverses intervencions les quals provocaven que s’anessin fent eleccions molt seguides en el Reichstag i que anessin guanyant escons finsa arribar a la majoria absoluta, tot i que Hitler ja tenia molt poder, necessitava ser el canceller del Reichstag i tot i que Hendinburg no ho volia, va haver de cedir perquè veia que sinó podria acabar molt perjudicat. Així doncs que una vegada Hitler va ser canceller tenia pràcticament tot el poder va cremar el Reichstag, acusant així als comunistes i d’aquesta manera Hitler va aconseguir tot elpoder, finalment amb la mort de Hendinburg, Hitler es va proclamar Fhürer i tenia tot el poder. Va fer que les SA formessin part de l’exèrcit alemany juntament amb les SS després d’haver atemptat sobre molts enemics que tenia.
Tota la història però, la segueix de molt a prop un editor o més ben dit un home que escriu en els diaris que de qualsevol manera vol fer veure al poble que Hitler és unamolt mala influència.
Per tant com he anat dient, Hitler en tota la pel•lícula se’l veu perfectament retratat com a un home sense escrúpols, orgullós de ell mateix, violent i mentider ja que mai compleix tot el que promet.
Al final de la pel•lícula apareixen diferents cites de la història que ens explica tot el que va fer Hitler quan ja havia aconseguit proclamar-se Fhürer, però el més...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Hitler: El reinado del mal
  • Hitler: El Reinado Del Mal
  • hitler el reinado del mal
  • Hitler, el reino del mal
  • Hitler, el reinado del mal
  • HITLER EL REINADO DEL MAL
  • Hitler: el reinado del mal
  • “Hitler: el reinado del mal” ficha tecnica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS