El Señor De Los Anillos

Páginas: 14 (3375 palabras) Publicado: 18 de octubre de 2012
Part 1:

1-
Personatges bons:
Frodo Bolson: Portador de l'anell, respresentant dels hobbits de la Comarca i enemic públic de Sauron.
Gandalf: Gran mag de la terra mitja, era un esperit Maia que habitava a les terres de Lórien, a la tercera edad va ser elegit com un dels cinc Mags de Gran poder, enviats a ala Edat Mitjana, per combatre les forces del mal, i ajudar a homes,nans, elfs, i totes les races lliures.
Àragorn: Fill de Arathorn i Gilraen, és l'últim descendent d'Isildur i l'hereu legítim del tron ​​de Góndor. Va ser educat pels elfs i és molt amic de Gandalf. Ell i Boromir són els representants de la raça dels Homes dins de la Comunitat de l'Anell.
Samseny Gamgí: Jardiner de Bilbo i Frodo, més tard acompanyant de Frodo i un dels nou integrantsde al comunitat de l'anell, desempenya un paper molt important a la história de la edat mitja.
Merriadoc Brandiboc: També anomenat Merri, s'uneix amb Frodo, Sam i el seu amic Pippin com a representants dels hobbits, a la comunitat de l'anell. Lluita en diverses guerres contra les forces del mal.
Peregrin tuc: També dit Pippin, amic i company de Merri i Frodo, fa el camí amb lacomunitat de l'anell, fins que s'ha de separar i marxa amb Gandalf cap a Gondor on fa d'escuder del Senescal i ajuda a Faramir a salvar la vida.
Legolas: Príncep dels elfs del Bosc Negre. Es un representant dels elfs, a la comunitat de l'anell. Lluíta en moltes batalles, com a l'abisme de Helm amb els caballers de Rohan, a l'alliberació de Minas Tirith, i per finalitzar els camps de Pelennor.Guimli: Representant la raça dels nans, es un dels nou de la comunitat de l'anell. Va lluitar amb el seu gran amic en les mateixes batalles que Legolas, i en acabat va ser rei nan.
Boromir: Hereu del senescal de Gondor, representa als humans, l'anell aconsegueix dominar-lo i intenta traïr a Frodo, peró Frodo aconsegueix escapar, penedit pel seu comportament, mor salvan la vida a Merry iPippin.
Faramir Fill petit del Senescal i germà de Boromir, defensa Osgiliath dels atacs de Mòrdor, on es troba amb Frodo, i l'ajuda en el seu díficil camí.
Theoden: Rei de Rohan, tiet d'Eomer i Eowin. Lluíta a l'abisme de Helm junt a Àragorn, i cabalga fins a gondor.
Eomer: Príncep de Rohan, es exiliat a causa de Grima llengua de seprent. Salva als hàbitants de Rohanapareixent la cinquena matinada de l'asedi, juntament amb Gandalf, a la mort de Theoden a Minas Tirith, es nombrat succesor, per tant Rei de Rohan.
Eowyn: Lluíta a la geuura del Pelennor, on s'enfronta a un espectre de l'Anell, i entre ella i Merri van matar al rei dels esperits, es ferida durant el combat però Aragorn la salva graciès a la sabiduría dels Dunedain, s'acaba casant amb Faramir, queacaba esdevenint senescal de Gondor.
N'Erlond:Gran Senyor dels Elfs de Rivendell és, sense cap dubte, un dels personatges més notables de la Terra Mitjana. Fill de Eärendil el Mitg Elfo i de Elwing la princesa élfica, el seu nom significa "Volta dels Estels" i va ser qui va mantenir ocult a Vilya, l'Anell de l'Aire, que va rebre del Rei Elf Gil-galad. Va salvar la vida a Frodo quan va rebreuna feria a da Pica dels temps.
Barbarbrat: Va ser el degà i cap dels ents, els pastors d'Arbres, i el més vell de tots els éssers vivents. A les històries dels elfs es parla poc d'aquests éssers, uns estranys encara entranyables habitants de la Terra Mitjana. Els ents eren savis i vells, molt vells. Van vencer a Saruman i al seu servent Llenguadeserp, arrasant Isengard.
Celeborn:Rei elf de Lothlórien. Casat amb Galadriel. Destrueix Dol Guldur, fortalesa de Sauron.


Personatges neutres:
Tom Bombadil, un esperit maia que viu al vell bosc juntament amb las eva esposa: Orifraula, a la peliucla no apareix, però al llibre te un paper molt important, donat que salva dos cops als portadors de l'Anell, el poder de l'anell no l'afecta en cap mena de sentit....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El señor de los anillos
  • Señor De Los Anillos
  • el señor de los anillos la comunidad del anillo
  • Señor De Los Anillos
  • El señor de los anillos
  • el señor de los anillos
  • El señor de los anillos
  • El señor de los anillos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS