El secreto

Páginas: 5 (1194 palabras) Publicado: 19 de febrero de 2012
Anàlisi de la pel·lícula “El Secreto”:

Resum del document.

La pel·lícula El Secreto, és un documental sobre el llibre “El Secreto. En aquest document apareixen persones que utilitzen el Secret i ens expliquen les seves conclusions i experiències sobre la llei de l'atracció.
Segons la llei de l'atracció, les imatges de la nostra ment, els nostres pensaments i emocions envien unafreqüència a l'Univers, amb la qual atraiem tot allò que passa per la nostra ment, sigui positiu o sigui negatiu.
Si sempre tenim present en la ment el que desitgem, ho visualitzem, i estem agraits, podrem atraureu i aconseguir el que vulguem. Segons El Secret, si visualitzes, materialitzes.
Per contra, si sempre estem pensant amb el que ens preocupa, estem tristos, angoixats (exemple, tenir deutes) de lamateixa manera enviarem aquest missatge o freqüència a l'Univers i ell ens ho retornarà en forma de més problemes i preocupacions (més deutes).
No només cal tenir pensaments o desitjos positius sinó que cal estar en harmonia amb les nostres emocions i sentiments. Cal desitjar de tot cor allò que volem i cal actuar i ser agraïts per tot el que tenim. L'Univers només ens envia allò que realmentvolem i sentim.
En el document, els testimonis remarquen molt la importància de l'autoestima per tal de poder ser feliç i tenir pensaments positius. Agrair tot el que tenim, agrair com som i estimar-se són la clau per poder visualitzar i aconseguir tot el que desitgem.
El Secret, també parla sobre tècniques o maneres d'eliminar pensaments negatius, que més endavant entrarem amb més detall.Relaciona el document i les habilitats socials.

Es poden relacionar les habilitats socials amb el document, ja que en el document es parla molt de les emocions i sentiments que governen dia a dia la nostra ment i el nostre cos. Al igual que les habilitats socials, una manca d'aquestes produeix poca satisfacció. Un poc control del nostre estat emocional influirà negativament en l'obtenció depetits objectius, que ens portaran a la frustració i generarem un clima negatiu al nostra voltant on no aconseguirem veure les coses positives que hi ha al nostre costat.
En el document, parla sobretot d'una bona autoestima. Estimar-se, respectar-se i valorar-se dia a dia, agraint tot el que tenim ens ajudarà a augmentar el nivell de seguretat personal i ens facilitarà pensaments positius iobjectius davant la vida.
El document també ens parla de tècniques per poder mantenir en harmonia els nostres pensaments i així afavorir la llei de l'atracció. La majoria d'habilitats socials es poden treballar i millorar i cada una d'elles té les seves estratègies o tècniques.
L'autocontrol també és una de les habilitats socials que podríem incloure en el document. L'autocontrol és la capacitat deregular les pròpies emocions, pensaments i conductes, especialment les de caràcter negatiu. En el document parlen molt sobre fixar pensaments positius i centrar-se en allò positiu, sempre rebutjant el factor negatiu. Un bon autocontrol també ens facilitarà la concreció d'objectius i poder suportar la demora d'aquests.

Escriu les tècniques/pensaments que suggereixen a la pel·lícula persentir-se feliç.

En el document parla de com poder canviar el nostre pensament de manera que només i hagin pensaments positius i bons. Les tècniques o pensaments que suggereix el document són:
- Fer una llista de coses de les quals estiguis agraït. Quan agraïm, segons el Secret, la nostra energia canvia i ho atraiem cap a nosaltres.
- Cada matí, donar les gràcies per tot el que tenim, i tot el quesom. El sentiment de gratitud és imprescindible per poder aconseguir les coses.
Podem canviar el nostre estat emocional si:
Pensem en coses boniques o agradables que ens han passat
Escoltem una cançó alegre
Juguem amb la nostra mascota
Visualitzem els nostres desitjos ja aconseguits
Donem gràcies per tot el que hem aconseguit.
Relacionar el que sents amb el que penses...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El secreto
  • lo secreto
  • El Secreto
  • El Secreto
  • el secreto
  • El Secreto
  • Secretos
  • El secreto

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS