El Sector Primari

Páginas: 4 (812 palabras) Publicado: 27 de octubre de 2013
TASCA / LLIURAMENT 1:
-En què consisteix el treball d'aquesta tasca:
Aquesta tasca és la primera fase d'un treball de camp que finalitzarà al final d'aquest mòdul i en el qual treballaràs demanera exhaustiva les principals activitats econòmiques en diferents comarques catalanes, i la seva repercussió sobre l'espai urbà. En aquesta primera fase, centraràs la teva atenció en l'estudi del sectorprimari d'una comarca d'interior (no cal que sigui la comarca on resideixes) i més  concretament del sector agrari. Recorda que el pes d'aquesta activitat representa el 80% del lliurament i que laseva realització és imprescindible per aprovar el lliurament. Tammateix, la correcció d'aquesta tasca és individualitzada i hauràs d'esperar uns dies per obtenir el resultat.
ESTUDI AGRARI DELES COMARQUES CATALANES D'INTERIOR
 
1. En primer lloc, observa atentament aquest mapa de Catalunya, on es representa la superfície total en hectàrees d'explotacions agrícoles. Fes després dues llistes:escriu una llista amb el nom de lescomarques que tenen menys de 25.000 ha de superfície agrícola i una altra amb el nom de lescomarques que tenen més de 100.000 ha. Pots ajudar-te de la següent activitatd'aprenentatge peraprendre a situar les comarques catalanes.
2. Creus que les comarques amb més explotacions agrícoles estan situades més cap a l'interior de Catalunya o més cap a la costa catalana?Raona la teva resposta i digues quines poden ser les causes.
3. Consulta la part teòrica o de lectura d'aquesta presentació sobre les característiques de les comarques catalanes, presentació que tambétrobaràs en l'apartat "X saber-ne +" del nostre curs, la qual ens fa una exhaustiva comparativa entre les comarques d'interior,les costaneres o litorals i les de muntanya. Assenya-la després amb unacreu les següents característiques físiques, humnanes i econòmiques, segons pertanyin als diferents tipus de comarques
Característiques comarcals
Comarques d'interior
Comarques litorals...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • sector primario
  • sector primario
  • Sector primari
  • Sector Primario
  • sector primario
  • El Sector Primari
  • Sector primario
  • sector primario

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS