El Sexto Sentido

Páginas: 3 (692 palabras) Publicado: 20 de octubre de 2013

ANÀLISI D'ALGUNS ASPECTES DEL GUIÓ DE “EL SEXTO SENTIDO”

1. Estableix un llistat dels principals personatges i comenta els seus trets essencials:
Malcolm Crowe: Psicóleg infantil conegut.Acaba de rebre un premi reconegut pel seus treballs però no sembla satisfet. Després del accident que pateix es comença a obsessionar pel seu treball i deixa de banda la seva relació amb la seva dona.Pensa que a decebut a més d'un pacient.
Cole Sear: Nen de 9 anys que presenta símptomes semblants a Vincens, l'antic pacient del doctor Crowe que es va acabar suïcidant. Cole necessita ajuda urgent jaque pateix desequilibris emocionals, ansietat i signes de depressió. Té poca autoestima ja que sap que la gent del seu voltant pensa que està boig, i lluita perquè se mare no pensi el mateix.
Lynnsear (mare de Cole): Acaba de sortir d'un divorci i pensa que el seu fill té problemes en l'escola i en la seva vida en general. Té por pel seu fill ja que sap que hi ha quelcom que li turmenta. Pensaque està actuant malament com a mare i a vegades, per això, sent que no pot més.
Anna crowe (dona de Malcolm): Pateix una depressió per la pèrdua del seu marit. Mostra’n moments en que surt tancantamb ansietat les portes de casa o de la joieria, segurament per el trauma que li provoca la intromissió a casa seva de l'antic pacient de Malcolm (Vincens).
2. Assenyala les trames argumentals mésimportants i determina els seus nusos d'acció estructurals (detonant, 1r i 2n punts de gir i climax)
Història entre el Doctor i Cole.
Detonant: El suïcidi de Vincens (l'anterior pacient del doctorCrowe).
1r punt de gir: En la festa d’aniversari d'un company d’en Cole de l'escola, l'agafan i el tanquen en una habitació petita, aquí Cole té un atac histèric i acaba hospitalitzat.
2n punt degir: Quan comença a ajudar als morts que el venen a buscar
Clímax: Cole li explica al Doctor que ell està mort, però que no ho vol acceptar.
Història entre el Doctor i la seva dona.
Detonant:...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Sexto sentido
  • El sexto sentido
  • El Sexto Sentido
  • el sexto sentido
  • Sexto sentido
  • TRABAJO SEXTO SENTIDO
  • El Sexto Sentido Empirista
  • Analisis conductual sexto sentido

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS