EL SHOW DE TRUMAN

Páginas: 3 (717 palabras) Publicado: 29 de septiembre de 2015

EL SHOW DE TRUMAN










JOEL ESPÍN CAPILLA


1.
Totes les persones tenim el dret de conèixer els nostres propis drets i de reconèixer a una persona o entitat amb la capacitat suficient peradquirir amb algú obligacions mútues.
2.
Jo crec que qualsevol persona per molt o poc lliure que sigui algun cop s'haurà plantejat alguna pregunta, com: perquè a mi...?, com serà el final de tot...?,etc. Per exemple, jo estic constantment fent-me preguntes que em venen al cap i no trobo la resposta, o potser aquesta resposta ve amb el temps.
3.
Delicte no, però està mal fet ja que tota persona tédret a saber allò que li correspon. No s'hauria de fomentar la ignorància ja que tothom hauria de ser conscient d'allò que li correspon.
4.
A la pel·lícula, Truman és utilitzat com un mitjà i no comuna persona, ja que el director del programa, "el show de Truman" utilitza a Truman com una font d'audiència que li proporciona diners sense que ell tingui cap mena d'idea que l'estan utilitzant.
5.
Percomençar, tots els actors que han acceptat participar en el muntatge televisiu no han sigut conscients del que li han fet a aquesta persona que era completament innocent del que li estava passant.Els actors no s'haurien d'haver decantat per fer aquest paper que perjudicava clarament a Truman, haurien d'haver vist com es sentia ell, la frustració per no poder confiar amb ningú amb qui parlardintre del programa i veure que ell no volia aquesta vida, si els actors s'haguessin donat comte de tot això haurien d'haver renunciat al paper.
Els espectadors, que han fet que anés pujant l'índexd'audiència, han permès que el programa sobre la vida Truman continués ja que la gent estava enganxada a la televisió per poder viure els millors moments de la


vida de Truman, des de el seu naixement finsque descobreix tota aquesta vida falsa i surt del programa. Si els espectadors que veien el programa s'haguessin posat d'acord en que el que li feien a Truman era una cosa molt cruel i deixessin...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El show de truman
  • Truman Show
  • Truman Show
  • El show de truman
  • truman show
  • Show De Truman
  • El Show De Truman
  • El show de truman

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS