El Show De Truman

Páginas: 5 (1068 palabras) Publicado: 8 de noviembre de 2015
El show de Truman (Activitats)

1. En nombroses escenes del film observem com la sèrie “El show de Truman” té especial interès en fer publicitat indirecta o encoberta: personatges que parlen de determinats productes i els ensenyen a la càmera, actors secundaris que situen Truman al costat d’un cartell publicitari perquè la càmera reculli la imatge i els telespectadors el vegin clarament... Es fapublicitat indirecta a les telesèries dels nostres canals de televisió? I a les pel·lícules? Feu-ne una llista i opineu si us sembla o no correcte.
Sí, a les dues tant a la televisió i a les pel·lícules donen publicitat indirecta. La publicitat indirecta pot ser correcte perquè d’una manera esta guanyat diners la pel·lícula o la televisió, y per altre banda la gent s’informa del producte.
Podemtrobar en programes com Tu cara me suena, entre mig del programa hi fica el producte.
2. A la pel·lícula sentim frases com ara: Mai has pensat que la teva vida ha estat conduïda en certa direcció? El món gira al meu voltant. Heu sentit alguna vegada aquesta sensació? A què deu ser deguda?
Sí, però penso que tot està provocat per el que les accions que hem realitzat en el passat, les quals tenenun resultat en el futur.
3. La seqüència del retrobament del pare que s’acaba amb plors molt emotius per part dels protagonistes i del públic, és celebrada amb eufòria pels realitzadors del show. Algú diu: Això és televisió pura. Què us sembla aquesta afirmació? A quin tipus de televisió es refereix? És l’únic tipus de televisió possible?
La afirmació em sembla molt bé, ja que reflecteix claramentel model de televisió actual que es basa en obtenir un gran nombre d’audiències, partint de recursos “barats” com el sentimentalisme, les escenes de perill, sexuals…
Es refereix al reality shows, que per la seva baixa qualitat han de recorre a lo més fàcil i a lo que tenen més abast, cosa que he mencionat abans.
No, hi ha més tipus, com la televisió rosa.
4. Valoreu el comportament i latrajectòria del següents personatges: Truman, Meryl (l’esposa), Marlon (l’amic), Silvia (la noia que defensa Truman), la mare i Christoff.
Truman: al principi de l’historia en Truman és un home sense preocupacions, que viu la seva vida a la “falsa ciutat”. A mesura que passa el temps, va evolucionant, es dóna compte de que tot no era com ell pensava i que li estan ocultant alguna cosa. Finalment es dónacompte de que havia viscut una farsa.
Meryl: es mostra afectuosa amb en Truman, i fa tot el possible per a que en Truman no es doni compte del que està passant. Però, a mesura que passa el temps i sobretot en el moment en que en Truman vol fugir de la ciutat, es fica molt nerviosa perquè s’ha esta adonat que Truman vol saber la veritat.
Marlon: la seva trajectòria és plana, es a dir no varia elseu comportament. És un actor i està contínuament actuant i fent el que els productors li diuen.
Silvia: la seva trajectòria es plana, varia en molts aspectes. Al principi de l’historia es comporta com una actriu, es a dir, fa el que els productors li diuen. A en Truman es mostra molt carinyosa i somrient. Però ella decideix explicar-li la veritat perquè ho troba injust el que li estan fent a enTruman, però es sent impotent perquè en Truman no entén el que està passant.
La mare: Apareix en molt poques ocasions a la pel·lícula, el seu comportament es inadmissible. Li porta la contrària al “seu fill” i està tota l’estona enganyant-lo i fent-li veure, que el que ell diu es mentida.
Christoff: És el productor del programa. A mesura que transcorre l’historia fa qualsevol cosa per impedir que elTruman descobreixi el seu secret, per això en moltes ocasions posar la vida en perill d’en Truman, sense donar-li cap importància. Finalment allibera a en Truman.
5. La pel·lícula està plena de símbols: Què vol Tru i Man en anglès? I Seahaven (el poble artificial on passa l’acció)? El vaixell que Truman agafa per fugir es diu Santa Maria. Quina significació té aquest nom?
En anglès, True...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El show de truman
  • Truman Show
  • Truman Show
  • El show de truman
  • truman show
  • Show De Truman
  • El Show De Truman
  • El show de truman

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS