El sr. de les mosques

Páginas: 2 (383 palabras) Publicado: 6 de junio de 2013
Una colla de nens d'una escola han anat a parar a una illa deserta a causa d'un accident amb avió.

Raph, un dels nens, junt amb el Porquet, troba una conquilla i la toca, i això fa queun grup gran de nens s'acostin i tots junts facin una reunió i decideixen que el cap serà Ralph, que els nens que cantaven a l'escola seran els caçadors i que alguns s'ocuparan del foc perquèvolen que els rescatin i han de fer fum.

Però tot comença a anar malament quan els petits no fan res, els refugis es destrueixen, ningú vigila el foc i comença a aparèixer l'idea de labèstia.

Jack i Ralph s'enfaden perquè un vaixell passa pròxim de l'illa però el foc era apagat i els caçadors eren buscant menjar i això és la primera discussió.

Cada vegada hi ha unambient més dolent, els caçadors veuen la bèstia i baixen a avisar a Ralph.

Es produeix una mancança de menjar i com que Jack i els seus són caçadors, la gent està a favor d'ells i es fan laseva pròpia tribu, quan es queden sols el Porquet, Ralph, Èric, Sam i alguns petits, però en aquest moment Simon s'en va a passejar pel seu compte.

Jack celebra una festa amb menjar ibaixa Simon i es pensen que es la bèstia quan el maten.

En aquest moment, Jack i els seus necessiten les ulleres per fer foc i a la nit van a robar-li al Porquet.

Al matí, el Porquet vaa reclamar les seves ulleres però els vigilants de Jack no el deixen passar, llavors Jack veu que alguna cosa no rutlla i s'acosta a Ralph, quan es comencen a barallar.

En aquell moment,Roger, dona l'ordre de llençar un roc que tenien guardat i maten al Porquet.

Llavors, Jack empresona a Sam i a Èric i tot sol va a passejar per l'illa, quan a la nit, s'acosta Ralph iÈric i Sam l'avisen de que el Jack el vol matar.

Al matí comença la persecució i Ralph ja està preparat, i llavors Jack s'amaga i no el troben, quan arriba un mariner i els rescaten a tots.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • No sr
  • Sr
  • el SR
  • No Sr
  • Sr. Es
  • Sr
  • tres mosque.
  • El senyor de les mosques

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS