el surf

Páginas: 2 (491 palabras) Publicado: 9 de abril de 2014
Jocs Florals

-El surf, una sensació inexplicable i a la vegada genial.

Vaig començar a surfejar amb 10 anys, quan només era un nen. Tot va començar l’estiu de l’any 2007, un dia que hi haviaonades a la platja d’Altafulla. Com no teniem res a fer, el meu amic Willy i jo ens vam dedicar a empentar-nos amb una taula de windsurf sense la vela. Primer, va ser el torn del Willy. Vam esperarl’onada, en el moment que va venir, el vaig empentar, la va agafar i es va caure; però va tenir una bona sensació. Després, va ser el meu torn. Vaig agafar una onada, em vaig posar de genolls, a lasegüent vaig aconseguir aixecar-me i així em vaig passar quatre hores agafant espumetes. M’ho vaig passar genial.
A partir d’aquell dia, tots dos vam decidir que haviem de demanar una taula de surfper Nadal, i així va ser. El mateix mes de gener vam tornar a la platja d’Altafulla per estrenar les noves taules de surf, a la mateixa platja on vam començar. En aquella petita platja s’aixecava unswell magnífic per començar a agafar les nostres primeres onades. Ens vam posar els vestits de neopré, ens vam apretar ben fort l’invent i sense pensar-nos-ho dues vegades vam entrar a l’aigua.Aquell dia ens vam passar no tres hores, ni quatre, sinó cinc hores surfejant i gaudint com a nens petits que erem.

Ara, ambdós amb 16 anys, ens dediquem a viatjar tant com podem per Espanya, buscantels millors swells. Un dels millors viatjes que hem fets junts va ser el de l’any passat. A l’illa de Fuerteventura, a les Illes Canàries. Ens passàvem els dies a l’aire lliure, sense fer cap altracosa que deixar-nos la pell surfejant.

El millor del surf és que quan t’aixeques i et poses dempeus, sents com puja l’adrenalina per tot el teu cos. En aquest moment els problemes que tens noexisteixen. I sempre, després d’una bona onada, acabes tornant a remuntar fins on estaves abans amb un magnífic somriure d’orella a orella. Et tornes a sentir com aquell nen petit que aconsegueix fer...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • SURF
  • surf
  • el surf
  • El surf
  • el surf
  • Surf
  • Surf
  • SURF

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS