El tono de la ensenyanza

Páginas: 4 (937 palabras) Publicado: 8 de junio de 2011
Es un llibre que totes les ensenyances sobre com ser un bon mestre, les explica amb exemples reals de aules i professors diversos. Tots els capítols son reflexions sobre com educar i com han de seraquest educadors.

Capítol 1:

l'educador- fa una reflexió de com tracta els nens per obtenir la informació necessària sempre mirant pel be del nen. Tacte i solitud.
El psicòleg- reflexiona sobreel reciclatge dels treballadors ja que cada nen pot actuar diferent segons l'ambient la situació... es millor pensar com actuara l'infant enfront una situació.
Els pares- parla de com els paresinflueixen en els seus fills i de com fer que el fill tingui una afició no forçada.
Fa una reflexió sobre la pedagogia, la sol·licitud i el tacte i diu que això pot afavorir la relació amb l'infant peròque pot ser que no ja que cada nen es un mon i pot reaccionar diferent envers la mateixa cosa.

Capítol 2:

parla sobre la formació o aprenentatge basat en el respecte entre el nen i l'educador.Diu que el nen es fixa amb el seu entorn per anar creant la seva personalitat i els educadors ens fixem en ells per reconfiguar la nostre. Nosaltres l'hem de guiar perquè no agafi mal hàbits.Capítol 3:

parla sobre com educar als infants i els 2 tipus de educadors:
1- contestant les seves preguntes i els hi donar tot fet.
2-deixar que experimentin conduir/orientar als infants. Mantenir viul'interès del nen deixant-lo busca les possibles solucions a les preguntes formulades.

Capítol 4:

reflexiona sobre com es pot observa l'infant:
1- no el coneix- es una persona que fa una acció.2- professor- el coneix i sap interpretar una acció amb la emoció que comporta. Ha de conèixer el nen però esta a una certa distancia. Pot conduir però no influir.
3- pares- coneix el 100% del nenja que el professor coneix extensament la majoria de coses però no el 100%.

capítol 5:

reflexiona sobre el tipus de professor:
1- no esta per les necessitats del nen i esta per altres coses....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Toño
  • La tona
  • Tone
  • Tonas
  • Tona
  • la tona
  • Tonos
  • El Tono

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS