El trastorn esquizoide de la personalitat treball psico

Páginas: 2 (359 palabras) Publicado: 26 de abril de 2015
El trastorn esquizoide de la personalitat (TEP) està englobat dins del grup A dels trastorns de la personalitat. Els individus que el pateixen es caracteritzen per la manca d'interès enrelacionar-se socialment i per una restricció de l'expressió emocional. Pot aparèixer durant la infància o l'adolescència, encara que se sol diagnosticar en l'edat adulta. La seva prevalença s'estima en menys del'1% de la població. És diferent de l'esquizofrènia, encara que tenen punts en comú.
trastorn esquizoide de la personalitat es caracteritza per ser indiferent davant les relacions socials. No demostratenir desitjos d'intimitat i no es mostra a fi amb el fet de formar part d'una família o d'un grup social. És una persona solitària que prefereix activitats que no impliquin a altres persones.Dificultats emocionals. Qui pateix de trastorn esquizoide de la personalitat, sol tenir dificultat per expressar les seves emocions. Rares vegades manifesta ira o alegria, sinó que es mostra fred i distant.Reacciona passivament davant els esdeveniments més significatius de la seva vida.
http://salud.uncomo.com/articulo/como-identificar-el-trastorno-esquizoide-de-la-personalidad-4103.html
El trastornesquizotípic les persones que ho pateixen tenen un patró de dèficit social o interpersonal amb una gran disminució de la capacitat per a les relacions personals. A més tenen distorsions cognitives i depensament i un comportament excèntric.
1.Ideas de referència (excloses les idees delirants de referència).
2.Creencias rares o pensament màgic que influeix en el comportament i no és consistent ambles normes subculturals (pàg. Ex., Superstició, creure en la clarividència, telepatia o "sisè sentit", en nens i adolescents, fantasies o preocupacions estranyes) .
3.Experiencias perceptivesinhabituals, incloses les il·lusions corporals.
4.Pensamiento i llenguatge rars (pàg. Ex., Vague, circumstancial, metafòric, sobreelaborado o estereotipat).
5.Suspicacia o ideació paranoide.
6.Afectividad...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Trastorno esquizoide
  • Trastorno Esquizoide
  • trastorno esquizoide
  • trastorno esquizoide
  • Trastornos Psico
  • TRASTORNO ESQUIZOIDE DE LA PERSONALIDAD
  • Trastorno esquizoide de la personalidad
  • Ensayo trastorno esquizoide de la personalidad

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS