EL VERÍ DE LA COBRA

Páginas: 2 (322 palabras) Publicado: 17 de noviembre de 2014
L’obra

La professora Àngels i el seu fill adolescent, Raspa, viatgen a Egipte per a complir el somni de visitar el país del qual ella està enamorada. Durant el viatge, visiten la botigade souvenirs de Naghib, un comerciant que fa servir el negoci per a tapar el tràfic il·legal d’antiguitats. Àngels hi adquireix una peça magnífica protegida per un estoig de fusta. El que nosospita és que en un departament secret de la capsa hi ha una cobra d’or, una autèntica joia mil·lenària que li ha endossat Naghib davant la imminència d’un registre policial. A partir d’aquestmoment, els afanys dels farsants per recuperar la cobra posen en perill la vida de Raspa, d’Àngels i del seu marit, que s’hi ha unit. Els esdeveniments que hi seguiran, menen a un desenllaçtrepidant i del tot inesperat.

L’Autor

Josep Millo(l’Alcúdia, 1946) és autor de tres novel·les juvenils: Viatge a Illa Gran, L’enigma dels prismàtics (Premi Ciutat de Torrent) i La mortespera a Varsòvia, finalista del Premi Bancaixa de Narrativa Juvenil (Bromera, 2003) i Premi Samaruc. Ha escrit també Abdul i l’espasa dels Montagut, un relat il·lustrat de temàtica històrica. Aixímateix, ha conreat la poesia (Balada a un canvi d’estació) i la narració infantil (Les cigonyes venien de París).

Destaquem

Una aventura emocionant i frenètica que ens trasllada a unescenari màgic i exhuberant, el cor d’Egipte.


Fitxa técnica
Autor: Josep Millo
Col·lecció: «Espurna»
Número: 95
Pàgines: 176
Format: 13 x 20,5 cm
ISBN: 978-84-9824-893-7

Preu: 9,25€

La mort espera a Varsovia:
Finalista Premi Bancaixa de Narrativa Juvenil 2002 Si algú us proposa un bon negoci en el qual podeu fer molts diners, ràpidament i sense esforç, faríeu bé dedesconfiar. O, per contra, podeu ficar-vos en un embolic tan gros com el que ara amenaça Màxim, que ha vist com la seua empresa s’ha convertit, sense que ell ho vulga, en una tapador......
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • veriados
  • veriados
  • Temas Verios
  • Temas Veriados
  • El Verí Del Teatre
  • Cobre
  • Cobre
  • Cobre

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS