El Vestit Gris

Páginas: 3 (662 palabras) Publicado: 11 de febrero de 2013
El misteri està servit!
El gran escriptor italià, Andrea Camilleri, torna amb “una novel·la ben burgesa”, carregada de simbolisme i amb un caràcter de correlat objectiu que, de segur, no decebràningú.

FITXA TÉCNICA

Títol: El vestit gris
Títol original:
Il tailleur grigio
Autor: Andrea Camilleri
Editorial, any: Edicions 62, 2011
Col·lecció: El balancí
Traducció: Pau Vidal
Nombre depàgines: 163

El vestit gris es una novel·la intimista, amb un punt de melangia, que parla de sentiments, de bellesa, d’amor i de mort. Es un llibre que trenca amb les anteriors obres de l’autor,encara que es segueix enfonsant en l’estil de trama negra de la Itàlia corrupta.
Aquesta obra es el fruit del treball de l’escriptor italià Andrea Camilleri, el qual, va nàixer en 1925 a Sicília, ique, a banda d’haver començat la seua carrera literària als 69 anys, es un dels escriptors italians més famosos del món, i a més, un dels que té les millors critiques literàries.
Però, com aconsegueixCamilleri ocupar habitualment el primer lloc de les principals llistes d’èxits italians i ser un dels autors més llegits de tota Europa? Tots els lector tenen l’oportunitat de descobrir-ho a partirdels seus nombrosos llibres i d’aquest en particular.
Aquesta obra es situa a Sicília, en un món de bancs i negocis, sobrevolant el món de la màfia amb un llenguatge ambigu, metafòric i enganyós.Tracta d’un home, Febo Germosino, que després de quedar-se vidu, troba l’Adele, una dona de gran bellesa i atractiu, també vídua, i amb qui s’hi casa. Molt aviat, aquest descobrirà la doble vida que ellamanté.
Tot comença el primer matí de la seua vida de jubilat, quan troba tres cartes anònimes, rebudes anys passats. Una de les cartes, contenia insinuacions sobre les suposades infidelitats de laseua esposa. Malgrat tot, ell l’accepta, l’estima i la manté al seu costat.
Adele, esplèndida i irresistible femme fatale, es la peça central d’aquest relat de misteri psicològic. Molt sensual i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Griso
  • Gris
  • Gris
  • GRIS
  • Gris
  • Soy Gris
  • Gris
  • gris

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS