el vigilant

Páginas: 2 (382 palabras) Publicado: 3 de diciembre de 2013
Paula Gracia Santolaria 4t ESO-B

Els tatuatges poden perjudicar el nostre futur
Cada dia és més freqüent trobar persones, normalment joves, amb un tatuatge a la pell. De fet és diu, que unavegada t’has fet un, et faràs un altre. És com si creessin alguna mena d’addicció. Hi ha dos motius principals pels quals les persones es tatuen: per recordar alguna cosa o alguna persona per sempre, jaque tenen un gran significat per a la seva vida o simplement pel fet de “decorar” el seu cos. En la meva opinió, crec que tatuar-se perquè t’agrada aquell dibuix o perquè, en aquell moment, està demoda és una gran estupidesa. Les modes canvien i no tenim els mateixos gustos tota la vida. Llavors és fàcil que ens en penedim d’haver-nos-el fet.
Hem de tenir em compte que els tatuatges ens marquenper a tota la vida. Hem d’actuar amb cautela, pensant en les conseqüències que ens poden suposar en un futur.
Causar una bona impressió és molt important. Per exemple si ens imaginem que dos personespostulen per a treballar en un banc i una porta tots els braços tatuats de d’alt a baix i l’altra duu el cos “net” difícilment agafaran el primer postulant. Pot ser que sigui més amable, méstreballador, més humil, però tornem al que dèiem abans: la primera impressió que dóna nos és “la desitjada”. Un banc és un lloc on has d’interactuar amb tota mena de persones i hi haurà gent que no liimporti en absolut com vagi aquella persona perquè no jutgen a la gent sense conèixer-la, però n’hi haurà que si que ho farà. Per aquest motiu, si aquella persona no els inspira confiança des del primermoment, no s’ho pensaran dues vegades: no invertiran ni un cèntim en aquell banc i al responsable l’interessa tot el contrari.
En resum, fer-te un tatuatge que tingui un significat important per a tu noté res de dolent, però sempre hem de ser previsors i evitar el que pugui ser perjudicial per a nosaltres de cara al futur. Com a conclusió: si ens volem fer un tatuatge, com menys a la vista...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Los Vigilanter
  • El Vigilant En El Camp De Sègol
  • Vigilant Del Camp De Segol
  • el vigilant en el camp de segol
  • El vigilant del camp de segol
  • el vigilant en el camp de sègol
  • el vigilant en el camp de segol
  • El vigilant en el camp de segol

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS