Elaboració De Significats

Páginas: 3 (637 palabras) Publicado: 13 de diciembre de 2012
INTRODUCCIÓ:
Aquesta tasca és el resultat a l’anàlisi sobre el treball col·laboratiu del nostre grup. Per a fer-lo, hem tingut en compte, en tot moment, la pauta que hem realitzat per a analitzar eltreball col·laboratiu.
Un cop sabuts els resultats d’aquest anàlisi, els hem valorat tot centrant-nos en la presència dels factors i mecanismes interpsicològics d’influència educativa queafavoreixen l’aprenentatge. També, hem valorat els resultats identificant els factors que modulen el nostre funcionament positiu.

ANÀLISI SOBRE EL NOSTRE TREBALL COL·LABORATIU:
1. Participació social:* Individual:
En l’aspecte individual, cadascú de nosaltres es planifica i es gestiona el seu temps segons les dates que ens marquem, tenint en compte les exigències que la tasca ens planteja.Durant la realització del treball, tots participem amb les normes establertes. Aquestes han sigut creades per nosaltres i ens ajuden a participar de forma regulada i adequada.
Un cop finalitzat eltreball, fem una petita reflexió sobre la nostre participació individual durant la realització de la tasca.
* En grup:
Pel que fa a la participació en grup, hem de remarcar que al principi decurs vàrem concretar unes normes i aquestes, han quedat establertes per a totes les següents tasques.
Durant la realització de la tasca, cadascú de nosaltres exerceix el seu rol, tot potenciant laparticipació de la resta del grup i mantenint el respecte, tot i que en alguns moments tinguem punts de vista diferents i per tant, conflictes. Aquests ens ajuden a aprendre dels coneixements delsnostres companys i així, enriquim el coneixement de tot el grup.
Al final del treball, valorem la participació de grup i la seva efectivitat.

TASCA ACADÈMICA:
- Individual:
Abans de fer la tascaacadèmica, a nivell individual, ens planifiquem el treball per tal de poder-nos distribuir el temps. Alhora cada membre del grup, sap quin és el seu punt fort i el seu punt febre i sap què pot...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • elaboracio. de un ensayo
  • Elaboració del pa
  • ELABORACIÓ D
  • ELABORACI N DEL PROYECTO
  • Elaboraci n de plan de clases
  • ELABORACI N DE PROGRAMAS
  • Elaboraci N De Informe APA
  • Proceso De Elaboraci N Del Tabaco

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS