Electricidad

Páginas: 5 (1032 palabras) Publicado: 14 de marzo de 2013
Bill Gates Y Steve Jobs

http://www.stars-portraits.com/img/portraits/stars/b/bill-gates/bill-gates-by-fdiamond06.jpghttp://marketingconexito.com/wp-content/uploads/2011/10/steve-jobs.jpg

Nom : Abraham
Cognom :Pérez Sola

Biografia de Bill Gates

Bill Gates va néixer a Seattle, Washington, el 28 d'octubre de 1955, fill de William H. Gates, Sr., un advocat corporatiu, i Mary MaxwellGates, membre de la directiva de First Interstate Bank, i la junta nacional de United Way. Els primers anys de la seva vida els va viure amb els seus pares i les seves dues germanes. Concretament ell és William Henry Gates III; son rebesavi va ser l'autèntic William Henry Gates Sr.
Gates va cursar estudis a Lakeside School, l'escola secundària més exclusiva de Seattle, on va poder desenvolupar lesseves habilitats de programació en la minicomputadora de l'escola. Necessitant més potència de computació, en Gates i el seu company Paul Allen van accedir als laboratoris de computadores de la Universitat de Washington. Van ser enxampats però van arribar a un acord amb els administradors del laboratori donant ajuda gratuïta als estudiants. Gates va començar a programar als 13 anys. Més tard vaestudiar a Harvard, però ho va deixar sense graduar-se per perseguir el que després es convertiria en una carrera vitalícia en desenvolupament de programari. Va ser mentre estava a Harvard que va conèixer l'actual Chief Executive Officer de Microsoft, Steve Ballmer. Van ser companys d'habitació durant el seu primer any.
Mentre estudiava a Harvard, va escriure junt amb Paul Allen (amic de Bill)l'Altair BASIC per l'Altair 8800 (el primer PC comercialment exitós) a mitjans dels anys 70. Estava inspirat en BASIC, un llenguatge de programació fàcil d'aprendre que havia estat desenvolupat al Dartmouth College amb finalitats didàctiques. Al 1975 Paul Allen i Gates van traslladar-se a Alburquerque (Nou Mèxic) per especialitzar-se en aquesta feina. Un any després van fundar Microsoft Corporation, onBill Gates ocupava el càrrec de president i director general, la funció de l'empresa era desenvolupar programes per a microordinadors i posteriorment vendre'ls a les empreses, que els era més econòmic això que haver de desenvolupar elles mateixes el programari.
El 1983 va ser l'any on Gates va tornar a revolucionar el món de la informàtica: no només va incloure el ratolí als seus projectes sinóque ho va saber combinar amb una interfície gràfica que prometia substituir l'MS-DOS. Precisament va ser aquell any en el que Paul Allen va abandonar l'empresa a causa d'una greu malaltia.

Biografia de Steve Jobs

Steve Jobs va néixer a San Francisco (Califòrnia) l'any 1955,fruit de la relació entre Joanne Carole Schieble i Abdulfattah Jandali (d'origen sirià), dos joves estudiantsuniversitaris que el lliuraren en adopció a una parella de classe mitjana, Paul i Clara Jobs (Hagopian) d'origen armeni.Els seus pares biològics es van casar després i tingueren una altra filla, la novel·lista Mona Simpson, a qui Steve no va arribar a conèixer fins a l'edat adulta.
En el si de la nova família Steve va créixer amb la seva altra germana, Patty. El seu pare, Paul Jobs, era maquinista per a lacompanyia estatal de transport ferroviari i la seva mare mestressa de casa.
El 1961 la família es va traslladar a Mountain View,una ciutat al sud de Palo Alto que començava a esdevenir un centre important de la indústria de la electrònica. Allà va assistir a l'escola Cupertino Middle School i l'institut Homestead HS.A Jobs li interessaven bastant l'electrònica i els gadgets, raó que el va portara unir-se a un club anomenat "Hewlett-Packard Explorer Club", on enginyers deHewlett-Packardmostraven als joves els seus nous productes. Allà va ser on Steve va veure per primer cop un ordinador, quan tenia 12 anys.I es va meravellar tant que va entendre immediatament que ell volia treballar amb ordinadors.
Ja a l'institut assistia a xerrades de Hewlett-Packard. En una ocasió, Steve va...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Electricidad
  • Electricidad
  • Electricidad
  • Electricidad
  • La electricidad
  • La electricidad
  • Electricidad
  • Electricidad

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS