Electricitar

Páginas: 4 (897 palabras) Publicado: 8 de enero de 2013
Recerca sobre energies renovables.
Energia solar. Infografia:Energia solar | EROSKI CONSUMER.
http://www.andaluciainvestiga.com/espanol/cienciaAnimada/sites/solar/energia.html
Aquestapàgina web parla sobre la definició d’energia solar i seva la relació amb les reaccions nuclears de fusió, també parla com arriba aquesta energia a la Terra i la seva importància, a mes ens diu que totesles energies renovables en part depèn del Sol.
També ens parla sobre els diferents tipus que hi ha d’energia solar com l’energia solar tèrmica o l’energia fotovoltaica.
En l’energia tèrmicaens parla com funciona i per a que serveix. A mes ens diu les tres categories en que es divideix el nivell tèrmic que pot arribar, i la seva l’aplicació a partir del nivell tèrmic en diferents sectorsde consums ( industrial, domèstics, serveis, i agrícola). A part d’això parla dels dos tipus d’instal·lació que hi té i en que consisteix cada tipus (sistemes passius i sistemes actius).
[pic]En l’energia fotovoltaica ens parla sobre en que consisteix i que s’utilitza pero conseguir electricitat a partir del sol.
També explica que es una celda fotovoltaica, per a que serveix i delmaterial del qual està fet. A part ens explica les dues aplicacions que te l'energia fotovoltaica, com s'implanta i la seva finalitat.
[pic]
Energia eòlica.http://www.consumer.es/web/es/medio_ambiente/energia_y_ciencia/2004/07/05/140148.php
En aquesta pàgina web podem veure quin es l'origen de l'energia eòlica, a més ens explica amb quins fenòmens, que tenen que veure amb el Sol, s'hi produeixel vent. A part d'aquesta explicació en un apartat diu que pasaria si s'hi aprofites tot el vent i el que s'hi aprofita amb la tecnologia d'avui en dia.
A leshores una vegada ens explica tot aixòcomença un altre apartat el cual ens parla dels aerogeneradors, la seva utilització, el seu funcionament, la seva localització adequada. Despres explica les parts externas de l'aerogenerador, les parts...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Electricita
  • Electricita
  • tecnico electricita

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS