electrolux

Páginas: 2 (469 palabras) Publicado: 12 de octubre de 2014
PRÀCTICA 2: ELECTROLUX

1) Components de l’estratègia de Electrolux.

La historia de Electrolux es divideix en dos etapes, abans de 2005 i després d’aquest any.

L’ àmbit d ‘activitat abans de2005, es componia de refrigeració i aspiradores i el va ampliar després de la Segona Guerra Mundial i es va incorporar al mercat de llavores i llava plats. I en l’actualitat, després del 2006 elsproductes per al consumidor son la pesa central del seu negocis, generalment electrodomèstics d’una mateixa marca, fent-la global.

Capacitats distintives: Electrolux a tingut molta facilitat per aadaptar-se als canvis i analitzar les vies rendibles i no rendibles. També es una empresa amb molta capacitat de gesti, pel que fa a la producció i la logística de l’empresa.
Per altra banda, una deles capacitat mes importants de l’empresa es la capacitat de desenvolupament tant de responsabilitat social com de mercat i de productes.


Avantatge competitiu, abans del 2005 Electrolux començà afer canvi en l ‘entorn que va destacar la marca per damunt la competència, com va ser gestió de les unitats. Així mateix, Electrolux va saber aprofitar les seues capacitats traslladant la seuaproducció cap a països de baix cost, per ser aixina mes competitiva; tancant les plantes amb costos excessius.
També es va reduir el nombre de plataformes on es produïa, incrementant la productivitat imostrant la seus habilitat en la gestió empresarial.
Electrolux es va distingir enormement amb la implantació d’una marca global de tots els seus productes, el que va fer fort el segment Premium.Després de 2005 les estratègies de Electrolux es va distingir encara mes dels seus competidors gràcies a la capacitat d ‘innovació en productes, ja que va ampliar el seu mercat a Europa i Amèrica delNord durant l’any 2007. En el mateix any les estratègies de màrqueting van fer que els seus productes creixeren per damunt de la tendència dels productes de la competència, al igual que els productes...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Electrolux
  • Electrolux
  • Electrolux
  • Electrolux
  • Electrolux
  • Electrolux
  • electrolux
  • Electrolux

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS