elputolaisha

Páginas: 4 (920 palabras) Publicado: 25 de enero de 2015

El LLIBRE DE
LA BONA SORT






Pol Riera Vidal
1ISA
E.I.E

Idees principals:

El mag del regne convoca a tots guerrers per realitzar una prova que s’allunya totalment del queconeixem per prova de guerrers convencional.
Aquesta prova consisteix en trobar un trèvol de quatre fulles que naixerà en alguna part del bosc encantat en set dies ;el tèrbol ofereix sort il·limitada ala persona que el trobi.
Els guerrers en l’escoltar en que consistia la proba van pensar que el mag estava dient una tonteria, estava proposant una prova que s’allunya de les competències d’unguerrer.
La gran multitud de guerrers va decidir deixar de banda aquest repte per lo que es va rendir, nomes hi van quedar dos guerres que van acceptar el repte que va proposar el mag del regne, Nott iSid.
Nott, el cavaller negre és l'arquetipus de la negativitat. Sid, per contra, el cavaller blanc, representa la positivitat.

La historia acompanya el dia a dia de els dos cavallers per el boscencantat en la seva missió de trobar el trebol de quatre fulles .
Els dos cavallers utilitzen dos formes molt diferents per cercar el trèvol.
El cavaller Nott es base en cercar personatges del bosc(la secuolla màgica, el gnom, la dama del llac) que puguin tenir una idea clara d’on pot néixer el trèvol màgic, però sempre obté la mateixa resposta de tots ells : en aquest bosc es impossible queneixi cap trèvol , mai hi ha nascut ;això potenciava el desànim i la negativitat de Nott.
En canvi ,el cavaller Sid en comptes de buscar els diferents personatges del bosc per saber on estava el trebolo on podía neixre, els hi preguntava per que no neixien trevols en aquell bosc, i com ho podia fer per que en naixessin, i cada un dels personatges explicava les diferents condicions en que es feiapossible que naixessin trebols.
A partir dels consells dels diferents personatges ell va crear un espai on les condicions eren favorables per el naixement del trebol, mentre el cavaller Nott...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS