Els Adolescents D'Avui Dia

Páginas: 2 (351 palabras) Publicado: 11 de junio de 2012
CARTA AL DIRECTOR

Ens preguntem el perqué i ho tenim davant

Estimat director, et voldría parlar de perqué persones de la teva edat o més grans us pregunteu perqué feu més cas anosaltres, els joves, que als vostres pares o avis dons bé, aquí està la resposta:
ENS MIMEU MASSA!
Si si, tal hi com ho llegeixes ens mimeu massa,ens doneu molts capritxosi i poquisimes vegades ensnegeu alguna cosa.
És possible que la famosa “crisi” hagi afectat i alguns pares han hagut de retallar els nostres capritxos.
Avegades els nostres avis ens diuen “ es que esteu massamitats” i volem contestar “ens educa el teu fill, que rebuda educació l'hi ha donat vosté”, peró clar hem de tenir un respecte..Són els nostres avis, els reals reis de la casa.

Amb aixó no et vulldir que tots els pares espanyols siguien uns mals exemples com a referéncia per al dia de demà, ni tampoc que nosaltres els adolèscents, tots siguem uns “capriciosos, desreocupats,malgastadors i instrasigents, ni molt menys sempre hi ha
l'excepció.
Quí són aquesta excepció ? Els nens que desde el primer día sel's a negat alguna cosa, o que han vist realment que la seva sitacióeconomica a casa era realment dolenta, pero també es lo de sempre “posem-nos en la pell de l'altre o fins que no perdem algúna cosa no sabíam que la teníam”.
I ara per acabar la pregunta delmil·lió “Quí acabarà guanyant en tot aixó ?”

a) Els adolescents malcriats que quan no trobin treball o la seva parella els deixi tirats es posaràn a plorar com a nens petits

b) Elsadolescents que han sigut responsables, que s'han conformat amb lo mínim o amb lo que els seus pares es podien permetre el luxe de comprar i que al día de demà serán capaços d' afrontar la sevarealitat i lluitar.

A partir d' aquí ja pots triar tu la manera d' educar als teus fills o fins i tot algún que d' altre alumne, tu decideixes una de les dues maneres la “A” o la “B”.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Les Termes Romanes i Els Balnearis d'Avui Dia
  • Disseny d'avui dia
  • els canvis físics dels adolescents
  • Els Grans Problemes D'Avui
  • Alcoholisme En Els Adolescents
  • Adolescents
  • Els Mites
  • Els presocràtics

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS