Els Caçadors d aps

Páginas: 2 (486 palabras) Publicado: 5 de noviembre de 2015
Els Caçadors d’ “aps”
Des de fa un temps, Ciutat Josué estava patint una crisi de delictes i violència en la ciutat, provocats per un grup d’essers, anomenats “aps”. Els aps eren un grup decriminals que estaven format per unes criatures físicament semblants als humans, però amb petits detalls que els diferenciaven. Els aps es dedicaven a atracar violentament als habitants de ciutat Josué,així que el rei Josué va decidir posar fi als aps, ja que des de fa un temps, la policia reial perseguia als aps, però no aconseguien atrapar-los, ja que eren molt ràpids i s’amagaven a les afores deCiutat Josue. El rei, va fer venir a palau als mes atrevits joves, que fossin capaços de caçar als aps i així enviar-los a la presó reial.
En Fèlix i en Kílagon van ser els dos joves en entrar a palau,van tenir una llarga conversa amb el rei i van prometre que no acabarien la caça fins que hagessin atrapat a tots el grup dels aps. Així que el rei els va proporcionar tot el material que poguessinnecessitar.
Els dos joves van prendre camí cap a les afores de Ciutat Josué, que era on els aps s’amagaven, i nomes sortir van ser sorpresos per un “apsgirones”, l’apsgirones es un tipus d’aps, aquettipus d’aps entre per les cases tirant la porta a terra i roba tot el que pot, els dos joves es van llançar sobre l’apsgirones i amb la seva força superior van atrapar a l’apsgirunes i el deixaren a lapolicia reial, perquè se’l enduguessin a presó.
Van pasar els dies i els dos joves van anar col·locant trampes que efectivament van anar atrapant a molts membres dels aps, ja nomes els faltaven atrapara un de tots els membres de la organització criminal dels aps... El aps que faltava per atrapar era ni menys ni mes que el cap de la banda, l’apsadurní.
L’apsadurni era el líder de la banda decriminals dels aps, era un raper violent que rapejava la taula periòdica, era un criminal molt perillós que tenia la cara deformada, perquè fa 10 anys va intentar atracar el banc central de Ciutat Josué...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Els grups d aliments i la pir mide
  • APS
  • APS
  • APS aps
  • APS
  • els dotze treballs d´hercules
  • ELS MITES D Esther I Fedra A L Obra De
  • Niños aps

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS