Els crims del carrer Morgue

Páginas: 4 (771 palabras) Publicado: 1 de septiembre de 2013

Els crims del carrer Morgue
1.Resum
Tracta de dos amics que viuen en una mansió parisenca que es troba abandonada. Els seus noms eren C. Auguste Dupin i l'altre es tracta del narrador de lahistòria de la novel·la. Ells dos es van encarregar de la investigació de l'assassinat de dues dones de la noblesa francesa, Madame l'Espanaye i la seva filla Camila. Elles dues van ser trobadesassassinades a casa seva ,la mare tenia molts cabells arrencats i diverses ferides, i la filla estava ficada a la xemeneia de manera brutal a més de ser mutilades.
Aquest horrible assassinat, la policia no hitroba cap mena de pistes, per saber qui potser l'homicida. Dupin i el seu amic decideixen portar la investigació pel seu compte. Dupin que és molt acurat en tots els detalls de la investigació idesprés d’analitzar escrupolosament conclou que tal assassinat podria haver estat realitzat per un home molt fort o millor dit un orangutan. Per corroborar això posen un anunci fals al diari assenyalantque un orangutan havia estat trobat i que per recuperar calia anar a l'adreça del carrer Faubourg Saint-Germain que era l'adreça on Vivian Dupin i el seu amic
Poc després espresenta a casa de Dupin un pirata maltès que els explica, que l'orangutan se li havia escapat i havia entrat a casa de les dames assassinades i que ell no havia pogut fer res per evitar tan horribletragèdia, doncs l'animal presentava una fúria monstruosa i no va poder fer res per aturar-lo, per la qual cosa va decidir anar-se'n deixant la situació com posteriorment va ser trobada per la policia. Acausa de les concloents declaracions del pirata es va produir la resolució de l'assassinat i la policia va posar en llibertat el sospitós que era a la presó com a causant de l'assassinat i, un tempsdesprés, l'orangutan va ser venut a un zoològic.

2. Descripció dels personatges principals

Dupin :
És el protagonista de l'obra, procedeix de família noble, molt minuciós, reflexiu i atent...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Els Crims Del Lleo Imposible
  • Morgan
  • morgan
  • Morgan
  • Morgan
  • la morgue
  • Morgan
  • Morgan

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS