Els Essers Som Primordialment

Páginas: 5 (1175 palabras) Publicado: 17 de septiembre de 2015

En primer lloc, dir que la comunicació és molt important i essencial per a viure en societat, és a dir, una persona que no es comuniqui amb la societat és gairebé impossible que pugui sobreviure a les demandes que posa aquesta. Així doncs, la comunicació ja ens ve des de petits ja que en néixer simplement amb un plor ja estem comunicant alguna cosa. D'altra banda, hem de remarcar la importànciade la comunicació en les persones que presenten alguna dificultat a l'hora de comunicar-se amb la societat com poden ser les persones cegues, sordes o mudes, les quals es comuniquen i poden relacionar-se mitjançant el tacte, signes.
Nosaltres tenim la necessitat de comunicar-nos per continuar amb les nostres activitats de tots els dies, ja sigui de forma oral o escrita.
La comunicació és tanimportant fins a tal punt que els éssers humans mitjançant la transmissió d'informació, coneixements, han anat creant cultures diferents.
Un altre punt important sobre la comunicació és que juga un paper molt important a l'hora de mostrar les teves creences, pensaments, ideologia, és a dir, quan parlem, quan ens comuniquem entre nosaltres donem una imatge de nosaltres mateixos
Els essers somprimordialment “ socials”, en el sentit que passem la major part de les nostres vides rodejats amb altres persones. Per tant, és molt important aprendre a entendre amb els altres hi ha funcionar de manera adequada en situacions socials. Certes habilitats de comunicació ens ajuden a millorar les relacions interpersonals.
La comunicació és l’acte pel qual l’individu estableix amb un altre un contacte queli permet transmetre una informació. En la comunicació intervenen diversos elements que poden facilitar o dificultar el procés.
Al llarg de tota la història l’home ja va utilitzar diverses formes de comunicació pictogràfica, la qual té el seu origen en el gest, és a dir en la mímica i no en la paraula.

La comunicació ha estat acompanyada necessàriament en un canvi profund de la societat.
Diversosenfocaments de la comunicació humana la conceben com un ritual que els éssers humans porten a terme des del moment en que neixen. L’autor Paul Warzlawick esmenta que es impossible no comunicar-se ja que sempre estem comunicant, per voler transmetre un missatge, un sentiment no fa falta que utilitzem la parla, també podem transmetre amb gestos corporals, postures, expressions i amb el contactevisual
La comunicació es un sistema composada de diversos elements entrellaçats i que aquesta a la mateixa vegada es un procés constructivista perquè ens permet rebre i transmetre informació amb la societat. Però que si aquest sistema es interferit por provoca dificultats en la comunicació entre els elements.
L’autor Paul Warzlawick esmeta que la comunicació és un sistema obert, però també pot sertancat, és a dir ,la comunicació oberta fa referència a aquell sistema que utilitzem diàriament al carrer, estem interactuant amb l’entorn, amb diversos elements tant interns com externs ,en canvi la comunicació tancada fa referència a aquell sistema que no tens contacte amb l’entorn, com per exemple una persona que esta en un centre penitenciari no es pot comunicar amb el món exterior perquè ésun sistema tancat , segueixen les normes d’aquell centre.
A vegades tenir una comunicació fluida amb les persones és molt difícil, hi ha vegades que el missatge es distorsiona per múltiples raons, ja sigui perquè una de les parts no escolta el missatge que l’altra li està explicant o per el lloc on s’està duent a terme l’acció.
Des del meu punt de vista :“el nostre problema de comunicació esque no escoltem per entendre el problema sinó que escoltem per contestar”. Amb aquesta petita reflexió ,vull dir que quan una persona ens explica un fet important per a ella, nosaltres de manera innata ja estem pensant que es el que li direm i el que ha de fer sense abans haver escoltat el problema, tots hauríem de fer l’exercici d’escoltar a les persones sense el fet de pensar que es el que li...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • ELS ÉSSERS VIUS
  • Relacions Entre Els Éssers Vius
  • Els essers vius i les seves funcions vitals
  • Observem Els Éssers Vius
  • Elements bàsics en els éssers vius
  • Els Regnes Dels Éssers Vius
  • Els essers vius i les funcions vitals:
  • Soma

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS