Els Fills Diferents, Anna Vila

Páginas: 2 (392 palabras) Publicado: 3 de junio de 2012
ELS FILLS DIFERENTS.

Fitxa tècnica.

Títol: Els fills diferents.
Autor: Anna Vila.
Editorial: Columna Edicions S.A
Any de publicació: 1 / 1 / 2004


Sumari.

El llibre està escrit peruna mare, Anna Vila. La protagonista és la Sandra, la seva filla. Anna Vila descriu, com a mare, el que es viure dia a dia amb la seva filla, deficient amb paràlisi cerebral a causa d'una anòixa depart.
La Sandra té un grau indeterminat de deficiència i aquesta no es pot valorar, ja que té moltes incapacitats. És una noia amb paràlisi cerebral, que no va començar a caminar fins al cinc anys, tambété problemes greus d'oïda i vista.
Anna explica la vida de la seva filla des de que neix fins a la seva adolescència, com van passant els dies i els anys amb la Sandra. Les situacions en las que haestat, els problemes amb els professionals, metges, monitors..., i el que li ha costat teure endevant una família amb una filla deficient i amb els problemes econòmics que té.
El llibre desmenteixsobre les teoríes médiques que hi han sobre els nens amb paràlisis cerebral. Quan va nèixer la Sandra i es van adonar de la seva paràlisis cerebral, els metges li van dir que estava molt afectada ique no podria caminar, però gracies a l'esforç de la mare tot això va cambiar i la Sandra va poder millorar amb el temps.
El que realment li preocupa a la seva mare, és com sera la vida de la Sandraun cop ella no estigui i el que intenta durant tots els anys es fer que la Sandra sigui feliç i poder encaminar-la a un futur bó sense ella.
Anna Vila explica amb tota sinceritat el que sent a cadamoment i amb tot el que estima la seva filla Sandra, reconeix que fer-se carrec d'ella és una cosa per a sempre i que destroçarà tota la seva vida.



Relació amb la Unitat Formativa 3.

Aquestllibre esta relacionat amb la unitat formativa 3 perque, la Sandra es una noia amb una paràlisi cerebral, això provoca que a causa de les seves incapacitats, no pot tenir un bon desenvolupament...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • LAOCOONT I ELS SEUS FILLS
  • Laoocont i els seus fills
  • laocoont i els seus fills
  • COMENTARI DEL LAOCOONT I ELS SEUS FILLS
  • Activitats per treballar els diferents paràmetres del so
  • Laocoont i els seus fills
  • Laoocont i els seus fills, aqüeducte romà de les ferreres (pau)
  • laocoont i els seus fills

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS