Els investigadors més importants

Páginas: 2 (320 palabras) Publicado: 8 de noviembre de 2010
INVESTIGADORS
MÉS
IMPORTANTS

Robert Hooke: (1635-1703), anglès, fill d’un reverend. Va destacar ràpidament per la seva habilitat per al dibuix i les activitats manuals.
Va estudiaren els col·legis de Westminster i Oxford. El 1660 va formular l'actualment anomenada llei de Hooke. El 1665 va publicar el llibre Micrographia. Per primera vegada aquest llibre conté laparaula cèl·lula que les va anomenar així perquè a ell li recordava les cel·les d’un rusc d’abelles. Va ser un dels científics experimentals més importants de la història de la ciència i unpolemista incansable.
Fransesco Redi: (1626-1697) biòleg, poeta i metge,Itàlia.
Va estudiar a l'Accademia della Crusca i de l'Accademia del Cimento.
Conegut per fer un dels primers passos del’ hipòtesi de la producció d’éssers vius partint de matèria inerta. Va demostrar l’ hipòtesi fent un experiment: va prendre tres flascons i va posar carn en cada un, va segellar fortamentun dels flascons, en va deixar un altre d'obert, i va cobrir el tercer amb gasa. L'experiment va demostrar l’ existència de cucs a la carn del flascó obert i sobre la gasa del flascócorresponent, mentre que no es van observar cucs a cap part del flascó segellat. Així, l'experiment de Redi va permetre comprovar que larves de les substàncies orgàniques en descomposició noapareixen si s'evita que les mosques posin els seus ous en ella, iniciant d'aquesta manera la lluita contra la idea de la generació espontània.

John Needham: (1713-1781) biòleg anglès.
Vaestudiar a Londres i a París.
El 1745  bullí trossos de carn per poder destruir els organismes i els col·loca en un pot mal segellat ja que segons la teoria és necessitava aire perquè això éspoguès produir de manera adequada. Al cap d'un temps va observar colònies de microorganismes a la superfície i va concloure que es generaven espontàniament a partir de la matèria no viva;
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • 30 ELS FILOSOFS MES IMPORTANTS SEGONS LA BBC
  • Tesis Més Importants De Sòcrates
  • els mes petits de la casa i la televisió
  • Competències Més Importants D'Una Escola
  • Els conceptes mes fundamentals
  • ELS ANIMALS MES EXTRANYS DEL MON
  • Cientifics importants
  • Los meses

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS