Els Meus Pares No Estan Aquesta Setmana

Páginas: 3 (617 palabras) Publicado: 4 de noviembre de 2015
Els meus pares no estan aquesta setmana,se n'han anat de viatge a estats units,per tant em toca fer-me càrrec de les seues tasques més les meues.
Després del diumenge,hui dilluns 6:48,m'he alçat ila meua germana Marta també,Fem la llit,a les 6:56 ens hem preparat el desdejuni;torrades amb philadelphia i dos sucs de taronja.
A les 6:58 ens hem preparat l'uniforme;la camiseta,el pol , la falda iles sabates i jo m'he dutxat a les 7:00 m'he llavat el pèl també,he eixit de la dutxa a les 7:10, mentres m'assecava el pèl i m'ho raspallava,la meua germana mart es dutxava. Despres ens féieml'esmorzar,Jo un entrepà de xoriço i la meua germana mart de salsitxó. A les 7:36 ja estàvem arreglades,així que jo i mart alcem a Carla i Laura,que elles entraven a les 9:00 mentres nosaltres ja estàvem enclasses, així que com les meues dos ties viuen dalt del nostre edifici se les deixem a elles,Marta es va ser a les 7:45 amb les seues amigues que van vindre a cridar-la,jo vaig ser sobre les 7:56. Al'eixir de classes a la 13:15,jo vaig ser cap a casa de ma tia a arreplegar a Carla i Laura,que les havia arreplegat ma tia (Elles eixien abans que jo i Marta).
Vaig comprar unes pizzes de pernil yorki formatge i pernil serrà abans d'arreplegar-les,després a les 13:26 vaig fer les pizzes, vaig posar la taula i les meues germanes em van ajudar ; els gots,els tovallons,i coca cola. Quan acabem demenjar 13:37, vaig fregar els gots el ganivets i etc. Després a les 14:05 vaig agranar un poc la casa,a les 14:30 vaig arreglar a les meues germanes,les vaig pentinar i em vaig arreglar els meus llibresde la vesprada.
Sobre les 14:45 Marta se'n va cap al col·legi , jo isc a menys 5 amb les meues germanes , la nostra casa està prop del col·legi i tardem menys de 5 minuts.
Isc de classe a menysdeu,llavors espere que isquen la classe de les meues germanes per a arreplegar-les,després d'arreplegar-les ens dirijim cap a casa,però abans passem per mercadona per a comprar-li el que els abellisca...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Para Q Te Inspires Estan Estas Webs
  • Setmanes
  • ¿Las organizaciones mexicanas están preparadas para la innovación?
  • Qué órganos están facultados para emitir jurisprudencia
  • JUNO: Los padres adoptantes estan aptos para adoptar?
  • Dentro de los métodos para la recolección de datos están
  • La negació de l’holocaust quins són els límits de la intervenció legítima de l’estat segons aquesta doctrina? èmfasi en el...
  • Estaño

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS